Adaugă
Publicitate

Prezentare

 Incepand din 5 septembrie 2011, fotograful Dan Dinu organizeaza doua cursuri de initiere in fotografie:

  • unul ce incepe in 05 septembrie 2011 in Brasov si care va incerca sa va umple dupa-amiezile de luni si marti cu pasiune, asta pentru a incepe mereu saptamana cu dreptul.
  • celalalt curs se desfasoara online, incepe in 07 septembrie 2011 si il puteti urma indiferent de locatie, de tara si de timpul pe care il aveti la dispozitie.

Stim cu totii cat de scurta a fost aceasta vacanta, ca de altfel toate vacantele, insa daca vreti o prelungire, va asteptam alaturi de Photolife si Dan Dinu la un alt fel de inceput de scoala. Cursurile noastre sunt ferite de profesori exigenti, de note mici si de materii complicate. Lectiile noastre nu contin teme dificile si va vor umple timpul liber cu fotografie. Daca acum sunteti la scoala si vreti o alternativa la ceea ce faceti, fiti bineveniti alaturi de noi. Daca ati terminat de mult scoala si va este dor de ea, noi va putem ajuta in acest sens. Iar daca pasiunea voastra este fotografia, atunci nici nu are rost sa mai stati pe ganduri.

Va promitem o atmosfera degajata, relaxata dar in acelasi timp si foarte multe informatii utile care sa va ajute la conturarea pasiunii pentru fotografie. Dupa curs, lucrurile precum diafragma, obturatorul si expunerea nu vor mai fi o corvoada, iar lectiile despre compozitie si lumina, va vor deschide noi orizonturi si va vor demonstra ca fotografia nu consta doar in tehnica.

Toate detaliile despre noile sesiuni de curs le gasiti pe www.photolife.ro.


Etichete:

cultura , Dan Dinu , Fotografie , Photolife , pasiune , curs , comunitate , EXDECO

Contact

Organizator:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

Str. Mihail Sadoveanu nr. 3, demisol

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe