Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ramură a medicinii, homeopatia are o vechime de peste 200 de ani. Spre deosebire de medicina alopată, homeopatia tratează omul ca întreg luând în considerare pe lângă manifestările unei anumite afecţiuni şi aspecte legate de obiceiurile, trăirile şi caracteristicile emoţionale ale individului.

Mai multe detalii legate de homeopatie şi despre cum funcţionează ea în tratarea afecţiunilor copiilor vom afla în cadrul cursului când vom vorbi despre:

1. Ce este homeopatia şi cum funcţionează ea?
2. Care sunt diferenţele şi avantajele faţă de medicina alopată? Cum funcţionează remediile şi cum funcţionează medicamentele alopate?
3. Ce facem în caz de urgenţe? Ce remedii folosim? Ce punem în trusa de prim ajutor?
4. Mecanismele afecţiunilor respiratorii (ex. de ce ne curge nasul, de ce tuşim, de ce facem otite, roşu în gât, febră etc.) şi cum le tratăm? Care sunt efectele asupra copiilor a fumului de ţigară, a noxelor din aerul respirat?
5. Mecanismele afecţiunilor digestive (ex. diaree, dureri de burtă, constipaţie, vomitat etc.) şi cum le tratăm? Care sunt efectele dietei neechilibrate (ciocolată, dulciuri, sucuri acidulate, mâncăruri semipreparate, congelate etc.)
6. Stafilococi, streptococi, bacterii, viruşi. Ce sunt şi cât de grav ne pot afecta?
7. Secţiune de întrebări.

Trainer: Dr. Andrea Hampel-Binder, medic specialist în medicina de familie cu competenţe în homeopatie. A fost medic şi directoare la un cămin de bătrâni şi coordonator la serviciul diaconic al comunităţii săseşti din Braşov. Începând din anul 2006 participă constant la seminarii şi conferinţe pe teme de homeopatie atât în ţară cât şi în străinătate.

Mai multe detalii şi înscrieri: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/homeopatia-in-tratamentul-copiilor/

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Academia Heidi


Etichete:

copii , educatie , parinti , Academia Heidi , familie

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 6311

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe