Adaugă
Publicitate

Prezentare

Te aşteptăm în grupul nostru de Artterapie! Începem în luna februarie. Poți alege să participi luni seara, miercuri dimineața sau duminica, o dată la două săptămâni.

Artterapia ajunge în acele cotloane ale minţii noastre unde terapia obişnuită ajunge mai greu. De multe ori, participanţii la grupurile de artterapie rămân uimiţi văzând cum o singură linie trasată aduce conştientizări şi sensuri noi, o înţelegere profundă a fiinţei care duce la dezvoltare şi evoluţie. Avem, iată, la îndemână un instrument extrem de valoros.
Arta vindecă, procesul artterapeutic este unul în care aducem în concret ceea ce există în plan subconştient. Odată adus în concret, prin desen, modelaj, pictură şi alte tehnici, putem observa cu claritate ce este înăuntrul nostru, putem înţelege şi putem modifica, transforma, da sens. Odată făcute aceste transformări la nivel simbolic, ceva aproape extraordinar se întâmplă şi în planul realităţii de zi cu zi.

Temele pe care le vom aborda, cât și maniera de lucru, fac ca aceste ateliere să fie potrivite atât pentru cei care doresc să înceapă sau să continue un proces de dezvoltare personală, cât și pentru cei care caută o modalitate de gestionare a stresului, echilibru emoțional sau chiar o formă foarte blândă de terapie.

NU trebuie să aveți talent la desen pentru a participa.

Pentru cei care au participat constant până acum la ateliere, câștigurile au fost multiple: de la un moment de deconectare de stresul de zi cu zi pentru unii, până la îmbunătățirea stimei de sine și reconfigurarea relației cu cei din jur, pentru alții. Pentru fiecare câștigul e diferit, în funcție de disponibilitate, dar și de intenții. Cert este că toți cei care au facut parte constant dintr-un grup de artterapie s-au simțit, poate unii pentru prima dată, acceptați și în siguranță, înțeleși și au conștientizat că nu sunt singurii care se confruntă cu diferite probleme de viață.

Așadar, dacă simțiți nevoia de a vă acorda mai multă atenție, dacă vă doriți o îmbunătățire a relațiilor cu ceilalți, dacă sunteți preocupați de teme de parenting sau de relația cu partenerul sau, pur și simplu sunteți în căutarea petrecerii unui timp de calitate în compania unor oameni preocupati de aspectele profunde ale vieții, vă aștept cu drag să vă înscrieți la grupul de artterapie.

Prin desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici, la atelierele de artterapie urmărim o mai bună autocunoaştere, creşterea stimei de sine, conştientizarea resurselor personale, dezvoltarea creativităţii în toate ariile vieţii personale şi profesionale, îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.

Funcţia primară a artei, recunoscută ca atare încă din Antichitatea greacă este cea de a exterioriza, de a descarca emoţiile refulate, purificându-le prin expresia artistică. Uneori, este suficient doar să participi la actul creator, fără a mai căuta întelesuri şi constientizări, aceasta fiind puterea extraordinară a artei. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, la atelierele noastre, fiecare reuşeşte să depăşească metafora, să treacă de la simbol la viaţa reală, să facă analogii şi să (se) înteleagă mai bine, privind dintr-o altă perspectivă şi găsindu-şi alte modalităţi de abordare a problemelor din viaţa de zi cu zi.

Grupul se va întâlni o dată la două săptămâni, la alegere :

- lunea de la ora 18.30
- miercurea de la ora 11
- duminica de la ora 16


Durata programului: 10 întâlniri de aproximativ 2,5-3 ore fiecare.

Cost total: 550 de lei ( se pot achita în două rate: în prima şedinţă, apoi în luna următoare). Înscrierea se face prin achitarea unui avans de 150 de lei (nereturnabil).

Cei care doresc să repete experienţa de grup artterapeutic au reducere 50%

Locuri disponibile: 8

Cea care te va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER). Mai multe despre mine găsiți pe consilierulpsihologic.ro

Înscrierile trebuie confirmate menţionând numele, vârsta şi un număr de telefon pe email , prin mesaj privat pe pagina de Facebook Artterapie Brașov sau la telefon 0721439717 (Raluca Robu).

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe