Adaugă
Publicitate

Prezentare

Începem înscrierile pentru grupuri noi de Artterapie pentru adulți.

NU trebuie să aveți talent la desen pentru a participa.

Temele pe care le vom aborda, cât și maniera de lucru, fac ca aceste ateliere să fie potrivite atât pentru cei care doresc să înceapă sau să continue un proces de dezvoltare personală, cât și pentru cei care caută o modalitate de gestionare a stresului, echilibru emoțional sau chiar o formă foarte blândă de terapie.

Pentru cei care au participat constant până acum la ateliere, câștigurile au fost multiple: de la un moment de deconectare de stresul de zi cu zi pentru unii, până la îmbunătățirea stimei de sine și reconfigurarea relației cu cei din jur, pentru alții. Pentru fiecare câștigul e diferit, în funcție de disponibilitate, dar și de intenții. Cert este că toți cei care au facut parte constant dintr-un grup de artterapie s-au simțit, poate unii pentru prima dată, acceptați și în siguranță, înțeleși și au conștientizat că nu sunt singurii care se confruntă cu diferite probleme de viață.

Așadar, dacă simțiți nevoia de a vă acorda mai multă atenție anul acesta, dacă vă doriți o îmbunătățire a relațiilor cu ceilalți, dacă sunteți preocupați de teme de parenting sau de relația cu partenerul sau, pur și simplu sunteți în căutarea petrecerii unui timp de calitate în compania unor oameni preocupati de aspectele profunde ale vieții, vă aștept cu drag să vă înscrieți la grupul de artterapie.

Prin desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici, la atelierele de artterapie urmărim o mai bună autocunoaştere, creşterea stimei de sine, conştientizarea resurselor personale, dezvoltarea creativităţii în toate ariile vieţii personale şi profesionale, îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.

Funcţia primară a artei, recunoscută ca atare încă din Antichitatea greacă este cea de a exterioriza, de a descarca emoţiile refulate, purificându-le prin expresia artistică. Uneori, este suficient doar să participi la actul creator, fără a mai căuta întelesuri şi constientizări, aceasta fiind puterea extraordinară a artei. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, la atelierele noastre, fiecare reuşeşte să depăşească metafora, să treacă de la simbol la viaţa reală, să facă analogii şi să (se) înteleagă mai bine, privind dintr-o altă perspectivă şi găsindu-şi alte modalităţi de abordare a problemelor din viaţa de zi cu zi.

Grupul se va întâlni o dată la două săptămâni, lunea del aora 18.30, joia de la ora 10 sau duminica de la ora 15.30.

Durata programului: 10 întâlniri de aproximativ 2,5-3 ore fiecare.

Cost total: 450 de lei (se pot achita în două rate: în prima şedinţă, apoi în luna următoare).

Locuri disponibile: 8

Cea care te va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Pentru a vă rezerva locul, înscrierile trebuie confirmate menţionând numele, vârsta şi un număr de telefon pe email , prin mesaj privat pe pagina de Facebook Artterapie Brașov sau la telefon 0721439717 (Raluca Robu).

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6317

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe