Adaugă
Publicitate

Prezentare

În agitația vieții de zi cu zi trebuie să existe ceva care să ne dea un moment de răgaz.
Și, iată, filozofia zen vine cu acest concept de Grădină Zen, un mijloc de a ne găsi liniștea, de a ne potoli mintea cu grijile ei și de a ne aduce pace în interior chiar dacă, de multe ori, în exterior este furtună.

Grădina Zen este o modalitate de reducere a stresului accesibilă oricui și, datorită dimensiunilor ei, oriunde. Acasă sau la birou, vă puteti acorda un moment pentru voi.
Grădinile Zen recrează esența naturii folosind nisip și pietre. Prin crearea de modele în nisip cu ajutorul unei greble, aducem ordine în propria noastră minte, liniile în nisip având un efect calmant.

Vă invit să petrecem o seară împreună, la un ceai, într-un moment de linişte interioară și de bucurie a creației.

Vom picta, vom medita, vom povesti şi vom învăţa împărtăşind cum să ne regăsim liniştea în momentele grele. În plus, veți pleca acasă cu propria mini grădină zen: o tăviță decorată de voi, nisip şi accesorii, un ajutor de nădejde în practica meditaţiei şi a gândirii clare.

Ne întâlnim vineri, 5 aprilie de la ora 19.00.
Cost atelier: 80 de lei (include apă, ceai, ceva dulce și toate materialele necesare realizării unei grădini zen).

Înscrierile se fac pe email sau la telefon 0721439717, menţionând numele și un număr de telefon.

Cea care vă va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Vă aştept cu drag!

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe