Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cel mai îndrăgit și apreciat atelier organizat de Artterapie Brașov, revine, iată în această primăvară, prilej de curățenie interioară și de grijă pentru ceea ce vrem să devenim.

Acest atelier are două componente: una fizică, exterioară prin amenajarea efectivă a unei minigradini adevarate, cu plante vii, dar și o componentă care ține de lucru la aspecte mai profunde, ale sufletului nostru, urmărind să aducă în viața fiecărui participant un strop de speranță, deconectare totala de grijile de zi cu zi, dar și de încredere în fortele proprii.

Cum feedback-urile au fost mereu din cele mai bune, iată că a sosit momentul să reluăm atelierul :) Vom folosi tehnici ca meditaţia, pictura, modelajul în lut şi lucrul cu elemente naturale.

NU este necesar talentul la desen. Atelierul se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Loc: Iuliu Maniu nr. 32

Durată: 3-4 ore, luni, 27 mai, de la ora 18.

Costuri: 140 de lei (pentru rezervarea locului este necesară achitarea unui avans de 60 de lei - care nu se înapoiază în cazul în care nu mai veniţi la atelier)

Preţul include: apă, ceai, fursecuri, vas ceramic- suport pentru mini gradină, lut pentru modelaj, culori acrilice, plante, pamânt şi diverse materiale pentru amenajarea mini grădinii (pietriş decorativ, materiale naturale etc).

Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.

Cea care vă va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Pentru a vă rezerva un loc şi pentru a primi datele contului bancar în care puteți achita avansul, trimiteţi mesaj pe email , la telefon 0721439717 sau pe pagina de Facebook. Vă rog să menţionaţi numele, vârsta şi un numar de telefon la care puteţi fi contactaţi.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe