Adaugă
Publicitate

Prezentare

Orice fotograf isi puna mai devreme sau mai tarziu doua intrebari importante. Cum imi tin toata munca in ordine si imi pastrez imaginile digitale pe termen lung? Care este destinatia fotografiilor sau proiectelor mele fotografice?

Ei bine la aceste intrebari isi propune Photolife sa va raspunda in weekend-ul 24-25 iulie la Brasov. In prima dintre zile veti putea invata cum sa va tineti fotografiile in ordine, aranjate intr-o baza de date conceputa profesionist si bine indexata, astfel incat cu doar cateva cuvinte cheie sa va gasiti orice imagine in doar cateva minute si bineinteles cum sa le editati si prelucrati pentru a arata mult mai bine. A doua zi vom vedea cum putem sa prezentam imaginile noastre publicului sau prietenilor, cu ajutorul unei diaporame spectaculoase, care sa includa pe langa fotografii, si muzica, text, voce, fragmente video si efecte spectaculoase.

Pe langa toate astea veti mai invata despre colormanagement si despre cat de importanta este calibrarea monitorului, despre posibilitatile de stocare pe termen lung ale imaginilor, despre solutii de back-up, despre editare audio si mixarea sunetelor, dar si despre concepte care sa poata fi aplicate intr-o proiectie video.

FOTOGRAFIA DIGITALA - 24 iulie - Brasov (Adobe Lightroom)

DE LA FOTOGRAFIE LA DIAPORAMA - 25 iulie - Brasov (Proshow Producer)


Etichete:

Dan Dinu , Fotografie , digitala

Contact

Organizator:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe