Adaugă
Publicitate

intre 18:30 si 20:30 Program complet

Atelier, curs

Ceai et caetera

Sugerăm o donație de 10 lei

0732161728

Imbunatățește Sesizează

2233 0

Prezentare

Se spune că frica de zbor este, alături de frica de a vorbi în public, una din principalele temeri ale noastre. Iar ceea ce vom încerca noi în cadrul atelierului de zbor este să te facem să treci peste această frica, să te lăsăm să descoperi singur magia zborului "liber" și să te simți cat mai aproape de libertatea unei păsări.

Vom vorbi despre parapantă și despre cum poți sta în aer cu orele fără niciun fel de motor, vom îmvăța despre nori, despre curenții termici, dar în același timp te vom lăsa pe tine să experimentezi cum te simți acolo sus, pentru că vom veni cu echipamentul la noi. Vom vorbi și despre orașul tău și cât de facil este să practici acest sport aici, în Brașov.

Cu cine?
Numele meu este Macrin Desa și sunt pilot de parapantă în tandem din 2007 și manager al brand-ului http://www.zbortandem.ro/. Zburăm și comercial, cu pasageri, la Brașov și în împrejurimi (Poiana Brașov, Bunloc, Cheia, Caraiman, etc.)

Cu ce?
Foarte probabil partea practică se va desfășura în curte, asta pentru că nu vom zbura efectiv, dar vom improviza un "simulator de zbor" ...așa că fii pregătit să petreci câteva minute afară.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1039.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.


Etichete:

Divertisment , atelier , ceainarie , Ceai et caetera , Sport , incubator107 , parapanta

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 5895

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe