Adaugă
Publicitate

- intre 09:00 si 16:30 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

540 lei

Imbunatățește Sesizează

1621 0

Prezentare

Desen cu emisfera dreapta cu Iudita Pelea

12-15 octombrie

orar: zilnic de la 09:00 la 16:30

Cost curs: 540. Avans curs 100 lei

Detalii si inscriere: 0742483333

Ca sa putem intra in modul de functionare subdominant, receptiv adica de ”emisfera dreapta” ED, este foarte important sa-i dam creierului o sarcina la care emisfera stanga ES, cea verbala, analizatoare sa fie pusa in umbra.Pentru cei mai multi dintre noi gandirea tip ES este cea normala (exceptie fiind copii dislexici).

Modul ED pare complicat, necunoscut chiar bizar. Creierul avantajeaza modul de functionare ES din cauza rolului mare pe care il are in vorbire.Trebuie sa invatam sa gandim in mod opus. Prin exercitiu se poate realiza aceasta, ca la nevoia de a rezolva anumite probleme sa ne putem conecta la modul ED, activand astfel unele functii ale creierului pe care limbajul uneori le blocheaza.

Aparent prin perceptia pe care o dezvoltam in procesul de invatare al desenului putem interveni in modul de percepere al lumii inconjuratoare. Functia de redactare a creierului este decuplata, astfel noi fiind capabili de a vedea global si mai verosimil.Aceasta experienta uneori poate fi socanta si tulburatoare.

Dupa absolvirea acestui curs foarte multi is exprima convingerea ca “lumea a devenit mai bogata”. Modul nou de percepere al lumii este un motiv suficient pentru absolvirea acestui curs. Tehnica desenului cu emisfera dreapta Contrar credintelor noastre, pentru a desena nu e nevoie de o dexteritate speciala. Daca stii sa scrii poti invata sa desenezi. Conform teoriei doamnei Betty Edwards e nevoie de 7 nivele de abilitate ca sa ajungi sa desenezi artistic. Acestea sunt: Perceptia contururilor Perceptia spatiilor Perceptia raporturilor si relatiilor dintre linii Perceptia luminilor si a umbrelor Perceptia intregului Abilitatea de a desena din amintire Abilitatea de a desena din imaginatie In cadrul cursului nostru ne vom ocupa de dezvoltarea primelor cinci abilitati.

In decursul celor patru zile vom invata sa desenam portret dupa poza, dar dupa insusirea tehnicilor vom fi capabili sa desenam orice. Exercitiile care sunt accesibile pentru toata lumea, servesc pentru doua scopuri.In primul rand invatam sa desenam, dar desenul este un mijloc, nu un scop.Iti vei creste semnificativ tehnica de desen in aceste patru zile, vei invata sa desenezi portret, dar asta este doar un subprodus. Emisfera noastra stanga functioneaza la o capacitate de 4000 de biti, iar cea dreapta la 11 milioane de biti. Scopul principal este sa-ti exploatezi posibilitatile emisferei cerebrale drepte,posibilitati care sunt limitate de lumea noastra rationala,sa redescoperi si sa-ti traiesti creativitatea, intuitia,puterea creativa. Prin toate acestea vei reusi sa-ti imbunatatesti, imbogatesti diferite domenii ale vietii tale.

Cine sustine?

Iudita Pelea -autoarea a cartilor „El Camino, pelerinaj către sine” si „Tato Pani”„Mi-am gasit vocatia dupa ce am absolvit in anul 2008 un curs de Desen cu Emisfera Dreapta in Ungaria. In anul 2011 am adus in premiera Cursul de Desen cu Emisfera Dreapta in Romania. De atunci reusesc sa impartasesc magia cu toti cursantii mei. Imi place sa scriu, sa alerg cu prietenii mei de nadejde Bogyo si Flori, sa calatoresc si sa ma uit la seriale langa semineu. Am convingerea ca niciodata nu e prea tarziu pentru o schimbare.”

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe