Adaugă
Publicitate

intre 14:00 si 16:00 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

690 0

Prezentare

De ce Numerologie? Sesiune Q&A Gratuită

Inscrieri aici: https://alexaevent.ro/2020/06/12/de_ce_numerologie/

Te invit să descoperi o știință fascinantă. Întrebările sunt multe,tocmai de aceea ne propunem să venim cu răspunsuri la curiozitățile dvs.

Date fiind circumstanțele, ne vom vedea ONLINE pe data de 16 Iunie de la 13.00 la 15.00. Accesul însă în platforma va începe la 12.30

IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți.Condiții minime pentru a participa:

conexiune internet bună și foarte bună
preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon
ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi
se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.
Numerologia este știința numerelor – aceasta studiază calitatea/simbolistica numerelor. Fiecare număr are o vibrație proprie și ne transmite informații valoroase. Cifra este doar un simbol grafic, acesta putând fi interpretat. Să nu uităm că această știință este una străveche!
Numerologia are aplicabilitate în toate aspectele vieții. Un studiu atent asupra universului ne arată că acesta este unul cifric, matematic!
Viața fiecăruia dintre noi conține un algoritm bine stabilit ce îl putem descoperi din data de naștere și numele pe care îl purtăm
Respectarea algoritmului propriu ne poate duce împlinire în viața noastră, un sens, vom simți că rolul nostru pe acest pământ este îndeplinit!
Numerologia nu este o metodă de ghicit…ci este o știință exactă. Diferențele ce pot apărea sunt date de cel care citește matrița! Numerologia nu greșește, ci omul care o interpretează. AB

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe