Adaugă
Publicitate

de la 20:30 Program complet

Atelier, curs

Hot Moves

50 lei/pers/luna (sedinte de 1 h 30 min)

0722123331

Imbunatățește Sesizează

2952 0

Prezentare

Swing Dance Society Brasov inpreuna cu Hot Moves Dance Club te invită la inaugurarea noii grupe de începători.
Vino sa inveti East Coast Swing si Lindy-hop, doua dansuri ce isi au originile in America anilor '20-'30. Alatura-te primul grup de dans swing din Romania!

Dorim sa aducem in Brasov (si in alte orase din Romania) dansurile Swing si Lindy Hop si sa devenim o parte din societate, impartasind starea de bine pe care o induce aceste stiluri de dans.

Atunci cand dansam swing, descoperim muzica extraordinara, precum si dansurile energice, vesele si deopotriva relaxante ce vin odata cu aceasta.

Swing Dance Society aduce un ritm nou si va ofera o cale de a scapa de stres si de detasarea de ritmul alert al zilelor noastre prin dans si implicit printr-o stare pozitiva.

Atentie ! Dansul Swing poate provoca dependenta, mai mult ca sigur o sa-l indragiti si o reveniti la cursuri cu placere si un zambet larg. Alaturativa „societatii noastre” si o sa descoperiti oameni noi, alaturi de care sa va distrati in voie pe ritmurile de acum cateva decenii.

Toţi cei interesaţi in privinta acestor tipuri de dansuri energetice si vesele, sunt aşteptaţi miercuri, 5 februarie 2014, incepand cu ora 20:30, în sala de dansuri a Hot Moves Dance Club din Braşov, Strada Carpatilor nr. 60, incinta Metrom.

În cadrul cursului, participanţii vor păşi pe ritmul muzicii anilor '20-'50, indrumati de instructorii nostrii, Horia si Mihaela Fulica si vor afla ce îi aşteaptă pe parcursul următoarelor luni!
De asemenea, vor avea ocazia să îi cunoască pe câţiva dintre membrii mai avansaţi ai studioului de dans, cu care vor putea interacţiona şi dansa, pentru a putea deprinde mai usor aceste frumoase dansuri.

Cursurile se vor susţine in fiecare miercuri, incepand cu ora 20:30, pana la ora 22:00.

Costul este de 50 lei/ persoana/luna, cuprinzand 2 sedinte de cate 45 de minute, 4 zile pe luna.

Trebuie sa stiu sa dansez?
Nu, veniti in fiecare miercuri si antrenorii nostri care au multa experienta in domeniu va vor invata tot ce trebuie sa stiti.

Cu ce sa ma imbrac?
Consideram ca trebuie sa va simtiti bine si confortabil, asa ca purtati ceva in care va puteti misca. Nu exista dresscode pentru clasele saptamanale.

Cu ce sa ma incalt?
Cand incepeti cursul aduceti o pereche de incaltaminte confortabila (cum ar fi incaltaminte sport/adidasi/tenisi) de schimb. Asigurativa ca incaltamintea pe care o purtati sta bine in picior (fara slapi!) si ca va puteti invarti usor in ea (nu sunt recomandati pantofii cu toc inalt sau incaltaminte cu talpa care se lipeste).

Trebuie sa aduc pe cineva cu care sa dansez?
Nu! Schimbam partenerii in timpul cursului pentru ca acest lucru ne ajuta sa dansam mai bine si ne ajuta sa conducem sau sa ne lasam condusi. O sa descoperiti ca in toate activitatile grupului respectiv cursuri,iesiri si evenimente oamenii sunt foarte prietenosi si sociabili. Asa ca nu va faceti griji in aceasta privinta - sunt suficiente persoane cu care puteti dansa!

Incurajam atat venirea cuplurilor, cat si a persoanelor singure sau alaturi de prieteni, amici, colegi de munca etc.
Toata lumea este bine-venita!

Pentru mai multe informatii pe www.swingdancesociety.ro.


Etichete:

cultura , distractie , dans , curs

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, str. Carpatilor nr. 60

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe