Adaugă
Publicitate

Prezentare

Echipa Studio "Tango Nada Mas " va invita sa va infrumusetati timpul liber si viata, impartasind cu noi pasiunea de a trai prin arta !

Tango-ul argentinian inseamna daruire, bucuria imbratisarii, a muzicii, a conexiunii. Este un dans natural, care se danseaza cu corpul, nu cu mintea.

Tango este iubire : fie ca doresti sa exprimi, sa impartasesti sau sa eviti a defini iubirea, fa-o cu toata inima, atat pe ringul de dans cat si in afara acestuia !
Tango este conectare : capacitatea tangoului de a conecta doua persoane intr-un moment de angajament total, transcende barierele culturale si istorice. Nu conteaza culoarea pielii, religia sau varsta. Conectarea in imbratisarea de tango - dincolo de suportul mecanic, este o stare.

Va invitam sa descoperiti mecanica functionarii corpului si mecanica subtila a functionarii sufletului aplicate in tangoul argentinian, incepand din 12 februarie 2013, in Colegiul “Aprily Lajos”, corpul A, sala XA, etj.1 (Str. Dupa ziduri nr.3), pentru a va initia in ale tangoului dincolo de teorie !

  • 1untitled-1
  • 3untitled-1
  • 6untitled-1
  • 2untitled-1
  • 4untitled-1
  • 5untitled-1
  • 7untitled-1

Studio “Tango Nada Mas” Brasov ( STNM ) – scoala de predare exclusiva a tangoului argentinian.

Fondatoarea scolii - Doina Enache-, surprinde iubitorii de cultura brasoveni cu initiativa indrazneata de a pune tangoul in centrul atentiei orasului, prin intermediul diferitelor proiecte de tango argentinian, dintre care amintim : Festivalul international anual de tango " Transylvania Tango Fest ", coregrafia si show-ul de tango argentinian - alaturi de colaboratorul Csongor Kicsi - a spectacolului “ Fazanul” ( Teatrul “ Sica Alexandrescu “ ), in regia maestrului Cristian Hadji- Culea.

Ea "descopera" – tangoul - la New York (2005) in cadrul unui seminar de tango argentinian de la " DanceSport " Manhattan, seminar la care participa din curiozitate.
Devenit in scurt timp un hobby de suflet, decide sa-si desavarseasca tehnica de dans alaturi de maestri internationali Ronen Khayat, Murat Erdemsel si Guillermina Quiroga (Buenos Aires, Argentina), iar din dorinta de a impartasi aceasta minunata experienta acumulata la New York, in mai 2009, Doina inaugureaza la Brasov - Studio “ Tango Nada Mas” .

Tango e magie : muzica, imbratisarea si libertatea de a improviza inseamna sa fii confident cu tine insuti, inseamna TanGo with feeling !

Detalii si inscrieri pe site : http://www.tangobrasov.ro
Informatii la tel. 0723593693 


Etichete:

dans , Tango , tango argentinian , Tango Nada Mas , curs

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Str. Dupa ziduri nr.3, Brasov

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe