Adaugă
Publicitate

recomandat

- intre 13:42 si 19:00 Program complet

Atelier, curs

Centrul Cultural Reduta

Tango Brasov

20 lei/şedinţa de 90min; 15lei/practica de 90 de min

0723593693

Imbunatățește Sesizează

2940 1

Prezentare

Studio „Tango Nada Mas” din Braşov vă invită la inaugurarea noii grupe de începători. Toţi cei interesaţi să afle cum se trăieşte acest dans încântător de elegant şi de pasionant, să experimenteze viaţa şi să se descopere pe ei înşişi din altă perspectivă sunt aşteptaţi sâmbătă, 9 noiembrie 2013, la ora 19, în sala de muzică a Centrului Cultural Reduta din Braşov.

În cadrul cursului inaugural, participanţii vor păşi pentru prima dată pe ritmul muzicii de tango argentinian, vor asista la o demonstraţie de dans şi vor afla ce îi aşteaptă pe parcursul următoarelor trei luni! De asemenea, vor avea ocazia să îi cunoască pe câţiva dintre membrii mai avansaţi ai studioului de dans, cu care vor putea interacţiona şi schimba impresii.

Cu aceeaşi ocazie, ne bucurăm să avem alături doi talentaţi muzicieni, Alexandru Nuca la bandoneon şi Horia Preda la chitară, într-un duet care ne va încânta cu tango live. Participanţii vor putea, astfel, să simtă vibraţia şi emoţia transmise în mod direct de instrumentul simbol al tangoului, bandoneonul. Iar Alexandru Nuca va vorbi despre muzicalitatea tangoului argentinian şi despre felul în care este ilustrată de trup şi trăită de suflet.

Finalul cursului inaugural din această toamnă va deschide noul sezon de tango care va cuprinde lecţii regulate susţinute de prof. Doina Enache în colaborare cu alţi profesori de tango argentinian, sesiuni de practică, petreceri specifice de tango argentinian (numite „Milonga”), precum şi cursuri periodice intensive susţinute de profesori invitaţi din România şi străinătate.

În cadrul lecţiilor vom învăţa împreună bazele tangoului argentinian, elemente de muzicalitate şi tehnică aplicate practic, vom arunca o privire asupra istoriei tangoului şi vom descoperi eleganţa şi pasiunea specifice acestui dans creator de frumos.

Cursurile se vor susţine sâmbăta, după următorul program:

  • 19 - 20.30 -curs
  • 20.30 - 22 - Practica
  • perioada de desfăşurare a cursului: sâmbătă, 9 noiembrie, ora 19 - sâmbătă, 28 decembrie 2013
  • cursuri-de-tango-argentinian-pentru-incepatori-cu-muzica-live-reduta-brasov1
  • cursuri-de-tango-argentinian-pentru-incepatori-cu-muzica-live-reduta-brasov2
  • cursuri-de-tango-argentinian-pentru-incepatori-cu-muzica-live-reduta-brasov3
  • cursuri-de-tango-argentinian-pentru-incepatori-cu-muzica-live-reduta-brasov4

Înscrieri pe e-mail:  sau 

Aşadar, pregătiţi-vă pantofii în care vă simţiţi cel mai confortabil (cu toc şi talpă flexibilă pentru doamne), deschideţi-vă inima şi veniţi să dansăm împreună nebunia vieţii.

Despre Studio „Tango Nada Mas‟ (STNM) Braşov

Studio „Tango Nada Mas” a fost fondat de prof. Doina Enache în anul 2009 şi este condus de aceasta cu pasiune şi aceeaşi dorinţă iniţială de a împărtăşi experienţa tangoului, prin susţinerea de lecţii şi sesiuni de practică, prin organizarea Festivalului Internaţional „Transilvania Tango Fest ”, ajuns anul acesta la a şasea ediţie, precum şi prin organizarea de seminare în colaborare cu profesori de pe scena internaţională a tangoului şi din România.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să ne vizitaţi la adresa www.tangobrasov.ro.

Vă aşteptăm cu drag!
Echipa Tango Braşov by Studio Tango Nada Mas


Etichete:

muzica , Centrul Cultural Reduta , dans , Tango , tango argentinian , Tango Nada Mas , curs

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5665

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe