Adaugă
Publicitate

- intre 00:00 si 10:00 Program complet

Atelier, curs

Imbunatățește Sesizează

1279 0

Prezentare

Asociatia de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, inscrisa in Registrul Furnizorilor de Formare Profesionala, partea a II a cu nr. RF-II-B-78 organizeaza in APRILIE la BRASOV curs formare continua de PSIHOSEXOLOGIE.
Sexualitate normal / patologica - psihosomatica - relatii de cuplu, 5 module 20 ore/modul - 20 credite.

Formator: Conf.univ.dr. Vasile (Bebe) Mihaescu MD - membru in Consiliul director al Colegiului psihologilor din Romania, comisia de Psihologie clinica si Psihoterapie.

Vasile Mihaescu este psihoterapeut principal, formator, supervizor in psihoterapie experientiala, psihoterapeut principal in psihoterapie ericksoniana, psiholog clinician principal, supervizor, medic, conf.univ.dr la Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi unde preda cursuri de Psihologie Medicala, Psihoterapie, Psihosexologie.

Cursurile se vor organiza in weekend. Absolventii cursurilor primesc diplome pe care vor fi mentionate orele parcurse, numarul de credite obtinute, recunoscute de toate asociatiile acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Pentru alte detalii, contactati tel.: 0722843555 sau mail:

CINE POATE PARTICIPA?
Studenti si absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala, psihoterapeuti,dar si persoane interesate de dezvoltarea personala.

PRECIZARE:
Data de 2 aprilie este aleasa aleatoriu, data exacta se va stabili dupa formarea grupului.
Data limita de inscriere 31 Martie 2011.


Etichete:

curs , Psihosexologie , Psihoterapie

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe