Adaugă
Publicitate

Prezentare

NOU în Brașov! Cursuri de dicție pentru copii

Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 si 13 ani.

De ce un curs de dicție?

Pentru că din experiența noastră în lucrul cu copiii am observat cât de greu le este uneori nu numai să pronunțe corect, dar si să folosească tonul potrivit în funcție de situație, să respire corect fără să ajungă să " înghită " finalurile de cuvânt, să își controleze volumul și ritmul vorbirii, să-şi controleze emoţiile, mai ales într-un examen oral.

Ce vor învăța copiii la curs?

Vor învăța sa vorbească clar, să pronunțe corect, să pună corect accentul pe cuvinte, să-și coreleze limbajul trupului cu mesajul transmis, să respire corect, să își identifice și să-și exprime emoțiile, să citească un text sau să recite o poezie cu intonaţia adecvată şi nu în ultimul rând, să aibă mai multă încredere în ei.

Cum vom face toate acestea?

La început vom evalua pronunția fiecărui copil pentru a adapta exercițiile la nevoile lor, apoi vom continua cu exerciții de pronunție a consoanelor, vocalelor, exerciții specifice de dicție, de respirație, joc de rol pentru controlul emoțiilor și alte jocuri și exerciții de dezvoltare personală necesare pentru a învăța să comunice și pentru a dobandi un limbaj corporal expresiv.
Vom înregistra audio exercițiile pentru a putea monitoriza evoluția fiecarui copil, dar și aspectele care mai trebuie îmbunătățite, cu această ocazie copiii familiarizându-se şi cu folosirea microfonului.

Durata cursului este de aproximativ 10 săptămâni, dar poate varia în funcție de evoluția fiecărui cursant sau în funcție de performanța pe care vrea să o atingă.

Cost: 35 de lei şedinţa

Înscrieri şi informații suplimentare: , prin mesaj direct pe pagina de Facebook www.facebook.com/cursuridedictiebrasov sau la telefon: 0368461958

Contact

Organizator:

Centru de dezvoltare personală şi terapii complementare

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe