Adaugă
Publicitate

intre 13:00 si 21:00 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

250 - 300 lei

Imbunatățește Sesizează

601 0

Prezentare

Curs: Vindecarea Bolii Degenerative Discale și Inflamații Cronice – Demonstraţii şi Aplicaţii

Detalii complete aici: https://alexaevent.ro/2019/12/23/curscristianmuresanu/

Unde şi când ne întâlnim?
Brașov
28-29 Martie 2020

Program:
Sâmbătă: 12.00-20.00
Duminică: 10.00-18.00
Locația se va transmite celor înscriși. Ultima zi de înscriere 21 martie! Grup minim de participanti 15 persoane

Detalii organizatorice
28-29 martie 2020

Investiție:

300 lei/persoană
250 lei/persoană pentru grupuri de la 3 persoane
250 lei/ persoană pentru cupluri, familie, pensionari, studenți

Detalii

Boala degenerativă, în general, şi boala degenerativă a discului intervertebral, în particular, au rămas nesoluţionate din punct de vedere medicale, după aproape două secole de studii şi cercetări. Tratamentele propuse până în prezent nu vindecă boala, nu opresc procesul degenerativ, nu încetinesc procesul degenerativ şi nu ridică nivelul de calitate a vieţii, decât pe durate de timp limitate, iar acestea depind de modul în care aceste tratamente (oricare ar fi ele) reduc durerea de spate la nivele acceptabile.

Boala este considerată a fi incurabilă şi prezintă o manifestare multifactorială, făcând aproape imposibilă identificarea unui factor generator esenţial, asupra căruia să se poată interveni medical. În acest seminar veţi afla cum se manifestă boala degenerativă a discului intervertebral, cauzele inflamaţiilor, pericolele pe care indică şi cel mai important, veţi afla metoda de vindecare, care în prezent se află în atenţia comunităţii ştiinţifice internaţionale, fiind propusă şi publicată în două articole recente. Metoda lui Cristian, numită “biotransformare”, constă în recircularea unor proteine speciale, create de anumite glande şi ţesuturi, având rol regenerativ, în circuitul sanguin. Ele sunt produse în multe locuri din organism, dar, nu pot fi folosite decât exclusiv de organul unde acestea sunt produse, cu o singură excepţie, (la bărbaţi şi femei) şi anume lichidul seminal din veziculă şi fluidul menstrual care parcurge şi endometrul. Aceste proteine speciale se numesc TGF, adică Factori de Creştere şi Regenerare-Transformare. Deoarece lichidul seminal şi endometrul nu reprezintă elemente vitale, fără de care să nu putem trăi, înseamnă că putem “lua cu împrumut” factorii de creştere şi regenerare, pentru a îi trimite în locul unde au apărut fenomene degenerative intensificate. Ei nu pot fi preluaţi de la niciun alt organ, deoarece viaţa ne-ar fi în pericol, prin urmare factorii de creştere şi regenerare de la nivelul creierului sunt folosiţi de creier, factorii de creştere şi regenerare de la nivelul ficatului sunt folosiţi de ficat, etc., etc. Soluţia unică, demonstrată de experienţa vie a lui Cristian Mureşanu, este aceea de a utiliza fără niciun pericol, factorii de creştere şi regenerare din lichidul seminal şi endometru. Cum se poate face aceasta, veţi afla din seminarul de 16 ore pe care îl va susţine la Braşov.

Detalii complete aici: https://alexaevent.ro/2019/12/23/curscristianmuresanu/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe