Adaugă
Publicitate

intre 18:00 si 21:00 Program complet

Atelier, curs

Academia Heidi

Academia Heidi

350 lei

0720470132

Imbunatățește Sesizează

1686 0

Prezentare

Pregătirea pentru naştere nu se măsoară în cât de multe informaţii ŞTII, ci în cât de multă ÎNCREDERE ajungi să ai în corpul tău." (Elena Loghin)

Numim astăzi naşterea în multe feluri: normală, naturală, cu epidurală, fără epidurală, pe cale vaginală, prin cezariană…

De fapt, ce e naşterea şi cum e programat corpul uman să dea naştere? Cum de, în ciuda progresului tehnologic şi ştiinţific, auzim din ce în ce mai puţine poveşti frumoase de naştere în jurul nostru? Care sunt nevoile mamei şi ale bebeluşului în travaliu? Ce condiţii sunt necesare pentru o naştere fiziologică şi cum ne asigurăm că acestea sunt asigurate? Care e rolul celor care sunt în jurul femeii în travaliu? Ce e un plan de naştere, la ce ne poate ajuta şi cum abordăm tema cu medicul curant? Ce e de ştiut despre alăptare şi despre îngrijirea bebeluşului? … etc.

Fără a încerca să impunem reţete, discutăm despre aceste lucruri şi multe altele, în cadrul cursurilor Naştecumsimţi. Acestea sunt adresate în aceeaşi măsură mamelor cât şi taţilor pentru că venirea pe lume a unui copil e o tranziţie spre rolul de părinte a amândurora. Atunci când fiecare îşi găseşte, înţelege şi asumă rolul, această tranziţie e lină, firească şi aducătoare de mari satisfacţii.

Taţii primesc la finalul seriei un atestat de puericultură care le dă dreptul la 10 zile de concediu suplimentar după naştere.

Următorul curs: 4-25 februarie 2014, în fiecare marţi
Durată curs: 12 ore: 4 întâlniri săptămânale, fiecare de 3 ore, intre orele 18 – 21.
Locuri disponibile: 4 cupluri
Mai multe detalii, impresii, poze şi înscrieri aici: http://www.elenaloghin.ro/cursuri-prenatale-nastecumsimti


Etichete:

copii , educatie , curs , parinti , Academia Heidi , Elena Loghin , familie

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe