Adaugă
Publicitate

Prezentare

Curs Online - Primii pasi in Numerologie cu Alexandra Mihartescu
12 - 13 Iunie
10.00 - 19.00Numerologia este știința numerelor. Însă această știință se interesează de valoarea simbolică sau calitativă a numerelor, comparativ cu matematica care aparține de domeniul cantitativ al numerelor.Chiar dacă este o știință straveche, mult timp a fost ținută secretă și era accesibila doar celor initiați. Însă acum ai ocazia să o descoperi și tu printr-un curs de inițiere în această știință exactă și cuprinzătoare.În urma acestui prim modul vei putea să înțelegi și să descifrezi caracteristicile unei persoane doar din data de naștere! În urma celor 2 zile de curs, cei ce vor dori să intre în profunzime, pot participa la un al doilea modul în care vom discuta: scara fericirii, graficul energetic, ciclurile, numele și interpretarea acestuia, literele și cifrele, etc.
Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/curs-online-primii-pasi-in-numerologie-cu-alexandra-mihartescu-2/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe