Adaugă
Publicitate

Prezentare

Va invitam sa descoperiti arta modelajului in lut avand ca pretext portul romanesc din Scheii Brasovului, la cursul de modelaj in lut organizat de Asociatia Culturala Artessentia, in parteneriat cu Uniunea Junilor din Scheii Brasovului. Cursul este structurat in doua ateliere:


Primul atelier (14 februarie) - Vom realiza prin modelare doi clopotei din lut reprezentand un cuplu scheian. Dupa uscare, obiectele vor fi arse in cuptorul de ceramica.


Al doilea atelier (28 februarie) - Personajele - barbat si femeie, vor fi decorate prin pictare avand ca reper portul scheian, cu elementele caracteristice: laibar, spentel, cioareci, cizme, palarie respectiv, broboada, leibarica, sumna, brau.

Cursul se adreseaza copiilor peste 10 ani si adultilor, experienta putand fi si mai placuta cand generatii diferite lucreaza impreuna.

Taxa participare este de 80 lei / persoana. Materialele sunt incluse, iar la finalul cursului, veti putea duce acasa cele doua obiecte decorative realizate de dumneavoastra.

Pentru inscrieri, va rugam să transmiteţi un mesaj de confirmare fermă cu titlul "Inscriere atelier modelaj" impreuna cu numele si numarul dumneavoastră de telefon, pe email .

Atelierul este sustinut de membrii Asociatiei Culturale Artessentia:
Ioan Aron Taroi - artist vizual, specializare ceramica, sticla, metal
Victoria Taroi - artist vizual
Georgiana Gamalie - conservare - restaurare

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe