Adaugă
Publicitate

- Program complet

Atelier, curs

Fotoclub EXDECO

400lei

Imbunatățește Sesizează

1366 0

Prezentare

Va invitam la un Curs interactiv de initiere in Tehnica si Arta Fotografica. Cursul este deschis pentru oricine a implinit varsta de 15 ani, si are dragoste pentru frumos. Posesia unui aparat foto digital este recomandata, dar nu obligatorie. Va punem la dispozitie un aparat DSLR Canon cu care veti putea lucra pe perioada cursului. Veti invata si criteriile de alegere a aparatelor foto si a accesoriilor acestora.

Urmatorul curs va incepe in februarie 2011, la sediul Fotoclubului EXDECO Brasov. Cei inscrisi vor primi adresa exacta, data si ora de incepere. Cursul are o durata de 40 ore, cu o intalnire saptamanala de 4 ore si va contine o tematica teoretica prezentata interactiv cu video proiectii si slideshow-uri precum si iesiri in diferite locatii, pentru cursul practic.

Partea teoretica va trata probleme legate de, functionarea si reglarea aparaturii foto, obiective, expunere, fotografia digitala, histograme, compozitie, lumina, accesorii, prelucrare digitala,si orice alte probleme care va intereseaza, astfel incat la sfarsitul cursului veti sti sa stapaniti reglajele manuale ale camerei dumneavoastra. Deasemenea veti sti sa incadrati corect, sa cautati lumina potrivita, sa va prelucrati imaginile si mai ales sa priviti lumea cu ochi de fotograf.
La sfarsitul cursului. veti avea oportunitatea de a va expune creatiile intr-o expozitie foto publica, pe care o vom organiza impreuna.

Detalii pe www.vox-lumen.com sau tel.: 0724877895


Etichete:

Fotografie , pasiune , curs , hobby , Fotoclub , EXDECO , Vox lumen , Octavian Chende

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Mihail Sadoveanu nr. 3, demisol

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe