Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociația Culturala Artessentia va invita la cursul de ceramica pentru toate varstele (copii peste 12 ani si adulți)
Vom experimenta diverse tehnici de modelare folosite la începuturile olaritului, dinainte deci, de inventarea rotii olarului.
Vasele din teracota ale culturii Noua, Tei, Schnekenberg, marturii dezgropate pe teritoriul de azi al Brașovului, vor fi punctul de plecare în întâlnirea noastră cu lutul.
În cadrul atelierului vom modela unul din aceste vestigii arheologice în tehnici străvechi de prelucrare. După uscarea perfecta a obiectului obținut, acesta va fi ars într-un cuptor special, unde lutul fragil va capăta rezistenta transformându-se în obiect ceramic.
Replica astfel obținută, va putea împodobi și înfrumuseța interiorul locuinței dumneavoastră.
Susținători cursului care va vor împărtăși din experienta lor artistica vor fi:
IOAN VLADIMIR TAROI, masterand al Facultății de Arta Timisoara un reputat artist cu multe expoziții în tara și străinătate și cu multă experiență în domeniul educational.
IOAN ARON TAROI, artist ceramist absolvent al Facultății de Arta Timisoara, remarcat prin multiplele expoziții naționale și internaționale în domeniul ceramicii, sticlei și metalului.

Taxa participare: 50 lei - Sunt incluse materialele si uneltele necesare, precum si arderea obiectelor.

Pentru inscrieri, va rugam să transmiteţi un mesaj de confirmare fermă cu titlul "Inscriere curs ceramica", pe email , care să conţină numele participantilor si un numar de telefon de contact.

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe