Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vă propunem o incursiune în această artă spectaculoasă, prin descoperirea primilor pași în tehnica vitraliului, prin folosirea culorilor speciale, a benzilor de plumb autoadezive, aplicate pe placă de sticlă.
Această călătorie în lumea lumea vitraliului cuprinde 8 întâlniri a câte 2 ore fiecare (18.00-20.00), in fiecare joi, timp de 8 săptămâni incepand cu 15 februarie.
Pe durata celor 8 sedinte veți realiza 2 lucrări, prima cu subiect decorativ (geometric, floral, vegetal etc.), iar cea de-a doua, cu temă religioasă, după modele din vechi catedrale. Cursul se adresează și celor neinițiați în arta desenului, lucrându-se după șablon.

Prețul acestui curs este de 700 lei/persoană, iar toate materialele sunt incluse. Menționăm că suma se achită integral la începerea cursului.

Disponibilitate: 10 participanți

INSCRIERI: prin mesaj cu titlul "Curs Vitraliu" la adresa , împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și nume complet).

Atelierele sunt susținute de artiștii vizuali Victoria și Ioan - Aron Țăroi membri ai Asociației Culturale Artessentia, asociație aflată în Scheii Brașovului.

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala Artessentia

Brașov, str. Ceahlau, nr. 2


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Evenimente similare 582

Urmează în Braşov 5631

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe