Adaugă
Publicitate

Prezentare

Photolife incepe un nou curs de fotografie incepand din 17 ianuarie a.c. si o sesiune online ce va lua startul in 19 ianuarie. La ambele sesiuni aveti sansa sa il intalniti sau sa discutati cu Dan Dinu ce va va fi trainer si gazda timp de doua luni. PHOTOLIFE intra in cel de-al patrulea an de existenta si va oferit de fiecare data cursuri bine structurate si foarte interactive, workshop-uri si diverse evenimente.

Acest an insa vine si cu multe surprize noi, veti ajunge sa cunoasteti partenerii care ne-au stat alaturi, veti putea pleca in noi destinatii la workshop-uri, si veti putea testa un hide de fotografie pentru pasari. Deasemenea vin cursuri noi, aventuri noi din proiectul Romania Salbatica, dar si o surpriza de proportii, ca de obicei inedita, care sa va ajute in continuare sa va descoperiti pasiunea pentru fotografie. Va multumim ca ne-ati fost alaturi pana acum si va asteptam ca si in acest an sa calatorim, sa descoperim si sa fotografiem impreuna.


Etichete:

Dan Dinu , Fotografie , Photolife , pasiune , curs , hobby

Contact

Organizator:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

0733081031 Dan Dinu

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe