Adaugă
Publicitate

- Program complet

Atelier, curs

Photolife

Photolife

400lei

Imbunatățește Sesizează

1517 0

Prezentare

Fotografia este pasiunea noastra comuna si este un mod de a ne manifesta si de a ne pastra amintirile. Daca vrei sa faci primii pasi in aceasta lume, atunci ar fi bine sa ti alegi cu grija. Te invitam sa ne fi alaturi in ultima sesiune de cursuri foto de la PHOTOLIFE a acestui an, unde Dan Dinu iti va sta alaturi si iti va raspunde la orice intrebare, asa cum o face de mai bine de trei ani, de cand acest curs si-a avut debutul in Brasov.

Nu iti putem promite ca vei deveni un bun fotograf, insa iti garantam ca te vei simti bine alaturi de noi si cu siguranta vei vedea fotografia cu alti ochi.

Cursul de la Brasov incepe in 01 noiembrie si pe durata a sapte saptamani te va purta printr-o tematica ce iti va deschide ochii asupra unor aspecte noi si inedite, de care pana acum poate ca nu ai tinut cont. Pe langa toate astea, vei descoperi si prieteni noi si oameni legati de aceeasi pasiune, cu care poti merge oricand la fotografiat.

Cursul online, destinat celor care vor un program flexibil si care nu au timp pentru intalniri fizice, incepe in 03 noiembrie si dureaza opt saptamani. Lectiile bine structurate si temele iti vor permite invatarea fotografiei in ritmul tau, iar discutiile cu colegii de pe site, fac cursul mai interactiv si atractiv. Si pentru ca vrem sa iti oferim tot ce este mai bun, avem alaturi parteneri cu renume care sa te sustina in activitatea ta. Printre acestia se numara Nikon, Gitzo, Manfrotto, Kata, F64 si AME design.

Mai multe informatii, tematica detaliata, parerile participantilor si alte referinte si avantaje le puteti gasi accesand www.photolife.ro


Etichete:

Dan Dinu , Fotografie , Photolife , pasiune , curs , comunitate

Contact

Organizator:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

0733081031 Dan Dinu

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe