Adaugă
Publicitate

Prezentare

Din data de 15 ianuarie 2011 la Centrul Cultural Reduta Brasov va incepe o noua sesiune a cursului de fotografie si post-editare sustinut de fotograful Dan Malureanu.

Cursul se desfasoara pe durata a noua saptamani cate trei ore de teorie si practica.
Orele de teorie se desfasoara la Centrul Cultural Reduta in zilele de marti si miercuri incepand cu orele 18.00.
Lectiile au fost alese cu intentia de a acoperii nevoile si curiozitatiile unui incepator sau a unui cunascator dornic de a cunoaste mai multe.
Se insista mai mult pe latura vizuala, de observatie, exercitu viuzual, de intelegere a principiilor fotografice si de limbaj.
Lectiile vor avea urmatoarea ordine: prezentarea cursului si realizarilor anterioare, fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compozitia, lumina, culoarea, spatiul si decorul, portretul si corpul.

Organizarea cursului, prezentarea, aspectul si continutul documentelor au fost apreciate pentru calitate, realizare si originalitate.Lectiile evita tiparul fotoclubist dictat de carte si incearca sa prezinte cunostinte si metode utile folosite in fotografie print lectii interactive si inedite. Cursul de fotografie are o noua pagina web, un nou aspect si o noua structura.
Acopera curiozitatea unui pasionat in fotografie si ofera alternative la un nivel "business" prin colaborarea cu Photohotel.

Pentru mai multe detalii va rog accesati paginile web: www.curs-foto.ro
Contact : 0747 415914 sau


Etichete:

cultura , Centrul Cultural Reduta , Fotografie , Advertising , curs , hobby , Dan Malureanu

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe