Adaugă
Publicitate

Prezentare

Daca vrei sa iti incepi anul asa cum trebuie, facand ceea ce iti place cel mai mult, atunci te asteptam alaturi de noi la sesiuni de curs foto pe care Dan Dinu si Photolife ti le-a pregatit. Va promitem o platforma dedicata pentru comunicare atat cu trainer-ul cat si cu ceilalti colegi la cursul online. Toate acestea pentru ca suntem devotati pasiunii tale si vrem ca atentia ta sa se indrepte catre invatarea celor mai importante aspecte legate de fotografie.

Intram in cel de-al saselea an de activitate, iar toata aceasta experienta se poate regasi in aceste cursuri, revizuite si adaptate continuu dupa feedback-ul pe care tot tu ni l-ai dat.
Cursul online este si el la versiunea 2.0, iar din acest an platforma de comunicare va fi imbunatatita, iar participantii vor putea avea acces si la o sectiune video, ce va explica fiecare parte importanta din lectiile prezentate.

Mai multe detalii despre cursuri si inscriere, gasiti pe www.photolife.ro

Informatii la tel. 0753077836


Etichete:

Dan Dinu , Fotografie , Photolife , curs

Contact

Organizator:

Photolife

0733081031 Dan Dinu


Loc de desfășurare:

0733081031 Dan Dinu

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe