Adaugă
Publicitate

Prezentare

Dragii mei,

Va invit sa participati la cursul nostru de dans popular german din data de 10.05.2017, cu durata de 3 luni cu posibilitate de continuare
Acesta va avea loc la Centrul Cultural Reduta, Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov la Sala de Muzica.
Va asteptam impreuna cu Ansamblul German Korona sa ne distram pe muzica germana, sa descoperim impreuna traditiile si dansul popular german si sa le facem cunoscute prin turnee in tara si strainatate!

Pentru cei ce nu cunosc dansul popular german, frecventarea cursurilor de dans popular este o modalitate de a lua contact cu portul, traditiile si obiceiurile noastre. Frecventand cursuri de dans popular, putem descoperi magia dansului dansului german, un univers plin de muzica, armonie si voie buna, pe care vom ajunge sa il iubim si sa il salvam, transmitandu-l mai departe si copiilor nostri. Atat timp cat suntem deschisi si dornici de a descoperi adevaratul tezaur pe care il detinem, de a il perpetua si a il cinsti, nu avem cum sa pierdem identitatea culturala.
Bogatia miscarilor din dansul popular german izvoreste din stilul propriu fiecarei regiuni, fiecare dans aducand cu sine veselia, temperamentul si energia ce ne caracterizeaza. Dansurile ne ofera un bagaj artistic bogat si variat, care cuprinde atat dansuri simple si line, dar si dansuri vii, energice si indraznete, avand ca punct comun un pronuntat caracter social.

Pretul este pe curs, pentru 3 luni!

Contact

Organizator:

Asociația Culturală Korona Brașov

Brașov, str. 13 DECEMBRIE, nr. 108

0760305168


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe