Adaugă
Publicitate

Prezentare

Gest tandem între mână și inimă, expresia armoniei interioare, caligrafia ne poartă prin timp înspre azi, reamintindu-ne bucuria scrisului cu grijă, lent, cu atenție spre forma perfectă. Altădată arta scrisului frumos era un mare favor dezvăluit doar celor aleși. Astăzi este de multe ori depășită de viteza noilor instrumente de scris sau a tehnologiei. Frumusețea este însă în gesturi mici, migălite, cu respect pentru scris și scriere și carte.
Caligrafia așteaptă tăcută până când te îndrăgostești de ea.

Câteva aspecte:
•atelierele se desfășoară săptămânal la Casa Junilor (parter), str. Prundului 1, lunea la ora 18.oo, cu durata de o oră jumătate. Vom avea 10 asemenea întâlniri.
• costul cursului este 570 ron și include: 10 cursuri × 50 ron, 70 ron materialele specifice pentru studiul caligrafiei în acest stil de scriere (toc oblic, peniță flexibilă, tuș, hârtie). Materialele vă vor aparține și le veți folosi pe tot pacursul cursului și, sper, și după aceea :)
• înscrierea și orice vă este de folos să știți legat de acest curs: Anca Timis 0723276272, pe pagina de facebook sau pe #Scriptoria
• este nevoie să achitați costul cursului pentru a vă fi confirmată participarea.

Pentru cei care nu o cunosc pe Anca Timiș: artist vizual (pictură, grafică, ceramică, teatru, arte decorative), art coach și terapeut prin arte combinate (Hospice-Casa Speranței, tineri cu retarduri mintale, persoane cu dizabilități fizice și psihice), workshop-uri/cursuri/ateliere de caligrafie Gothic, Uncial, Chancery, Copperplate, Scrierea Imperială Latină, multe colaborări cu școli, instituții, organizații nonguvernamentale, cursuri de artă și istoria artei cu copii și adulți.

Scrie-ți povestea cu mâna ta. Caligrafic.

Contact

Organizator:

Casa Junilor

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 5895

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe