Adaugă
Publicitate

Prezentare

GRUP NOU de ARTTERAPIE pentru ADULŢI, 14 octombrie 2019

Hai să petreci un timp altfel! O dată la două săptămâni ai ocazia să ieși din vâltoarea grijilor de zi cu zi și să îți acorzi mai multă atenție ȚIE.
Da, ție, pentru că TU ești cea mai importantă persoană din viața ta!
Hai să petrecem un timp de calitate în compania unor oameni preocupați de aspectele mai profunde ale vieții, oameni frumoși!

Câștigul tău: te relaxezi, uiți de griji, descoperi lucruri noi despre tine, te simți parte din grup, te simți acceptat/ă și înțeles/ă, îți dezvolți creativitatea, înveți tehnici de relaxare și vindecare emoțională și, de ce nu, te și distrezi :)

NU trebuie să ai talent la desen pentru a participa.

Pentru cei care au participat constant până acum la ateliere, câștigurile au fost multiple: de la un moment de deconectare de stresul de zi cu zi pentru unii, până la îmbunătățirea stimei de sine și reconfigurarea relației cu cei din jur, pentru alții. Pentru fiecare câștigul e diferit, în funcție de disponibilitate, dar și de intenții. Cert este că toți cei care au facut parte constant dintr-un grup de artterapie s-au simțit, poate unii pentru prima dată, acceptați și în siguranță, înțeleși și au conștientizat că nu sunt singurii care se confruntă cu diferite probleme de viață.

Prin desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici, la atelierele de artterapie urmărim o mai bună autocunoaştere, creşterea stimei de sine, conştientizarea resurselor personale, dezvoltarea creativităţii în toate ariile vieţii personale şi profesionale, îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.

Grupul se va întâlni o dată la două săptămâni, miercurea, de la ora 18.30.

Durata programului: 10 întâlniri de aproximativ 2,5-3 ore fiecare.

Cost total: 600 de lei ( se pot achita în două rate: în prima şedinţă, apoi în luna următoare). Înscrierea se face prin achitarea unui avans de 150 de lei din totalul cursului (nereturnabil în cazul în care te răzgândești). Dacă îți dorești să participi, dar nu poți achita în doua rate, contacteaza-mă și vom găsi soluția potrivită pentru tine. Cursul se plătește integral indiferent de absențe.

Cei care au participat deja în programul de zece ateliere și doresc să repete experienţa de grup artterapeutic au reducere 50%

Cea care te va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experienţială Română (SPER).

Înscrierile se fac menţionând numele, vârsta şi un număr de telefon pe email , prin mesaj privat pe pagina de Facebook Artterapie Brașov sau la telefon 0721439717 (Raluca Robu).

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe