Adaugă
Publicitate

- Program complet

Atelier, curs

Cheile Gradistei

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

1678 lei (fără TVA). Detalii mai jos.

0724305534

Imbunatățește Sesizează

1323 0

Prezentare

ProPark – Fundaţia pentru Arii Protejate vă invită în perioada 4-6 noiembrie la seminarul de instruire pe tema “Ariile naturale protejate – obstacol sau oportunitate pentru investitori?”, care se adresează investitorilor interesaţi să înțeleagă sistemul de arii naturale protejate, inclusiv siturile Natura 2000, respectiv celor implicaţi în activități economice desfășurate pe teritoriul ariilor naturale protejate.

Cursul, singurul de acest gen din România, se desfăşoară pe parcursul a 3 zile şi pune accent pe aspectele practice ale temelor abordate.
Prin acest curs dorim să sprijinim investitorii să înţeleagă mai bine rolul și importanța ariilor naturale protejate (inclusiv a siturilor Natura 2000), de ce este important să se țină cont de ele în dorința de a realiza noi investiții, ce înseamnă și cum ar trebui să contribuim la managementul eficient al acestora, care sunt activitățile umane ce se pot desfășura pe teritoriul ariilor protejate.
Scopul principal al cursului va fi prezentarea noţiunilor necesare pentru înțelegerea corectă a rolului și importanței ariilor naturale protejate (inclusive a siturilor Natura 2000) din perspectiva dezvoltării durabile.

Locul de desfasurare: Cheile Grădiştei - Resort Moeciu, hotel Grădiștea.
Preţ: 1678 lei (fără TVA), sumă ce include taxa de curs, cheltuielile de cazare (cameră dublă) şi masă, material suport, pauze de cafea. 
 


Etichete:

ONG , curs , Fundatie , ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Contact

Organizator:

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Strada Lungă, nr. 175, Braşov

0724305534


Loc de desfășurare:

La aproximativ 45km de Brasov, catre Bran - Moieciu.

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe