Adaugă
Publicitate

- intre 18:00 si 22:00 Program complet

Atelier, curs

AlexaEvent

AlexaEvent

1000 lei

Imbunatățește Sesizează

809 0

Prezentare

Învață tehnicile ce permit ființei umane să se conecteze la puterea colosală a Universului și oferă-ți șansa de a obține tot ceea ce îți dorești. Transformă-ți mintea în aliatul tău și învață sugestionarea pozitivă.
Care sunt programele conștiente și inconștiente pe care le aplicăm asupra propriei ființe și care sunt urmările acestora? Cât de ușor programabili suntem? De unde vin programele externe și cum le blocăm? Află cum poți înlătura blocajele din viața ta și cauzele acestora.
Psihotehnicile te vor învăța cum și care este metoda de a te proteja de atacurile energetice. Ce este un atac energetic și cum se manifestă acesta?
Subconștientul este activ pe durata întregii zile și a întregii nopți, fie că acționezi sau nu, controlând toate funcțiile corpului, precum respirația, bătăile inimii și chiar și activitatea sistemului nervos.Te-ai întrebat vreodată care este adevărata putere a subconștientului tău?

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/curs-anatol-basarab-puterea-subconstientului-tainele-mintii-online/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe