Adaugă
Publicitate

- intre 18:00 si 22:00 Program complet

Atelier, curs

Centrul Fericirii

AlexaEvent

900 lei

Imbunatățește Sesizează

1856 0

Prezentare

Data : 22-26 mai 2017 Brasov
Ora : 18:00 – 22:00
Informatii despre costurile de participare si inscrieri : 0742483333 sau
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de avans
Locatia: se va transmite participantilor!

Detalii:

“Orice plantam in mintea noastra subconstienta si ingrijim prin repetitie si emotii va deveni intr-o zi realitate”. ~ Earl Nightingale

Invata tehnicile ce permit fiintei umane sa se conecteze la puterea colosala a Universului si ofera-ti sansa de a obtine tot ceea ce iti doresti. Transforma-ti mintea in aliatul tau si invata sugestionarea pozitiva.
Care sunt programele constiente si inconstiente pe care le aplicam asupra propriei fiinte si care sunt urmarile acestora? Cat de usor programabili suntem? De unde vin programele externe si cum le blocam? Afla cum poti inlatura blocajele din viata ta si cauzele acestora.
Psihotehnicile te vor invata cum si care este metoda de a te proteja de atacurile energetice. Ce este un atac energetic si cum se manifesta acesta? Subconstientul este activ pe durata intregii zile si a intregii nopti, fie ca actionezi sau nu, controland toate functiile corpului, precum respiratia, bataile inimii si chiar si activitatea sistemului nervos.Te-ai intrebat vreodata care este adevarata putere a subconstientului tau?

Cum reprogramam gandirea conditionata si ce influenta majora are aceasta asupra vietii noastre. Invata care este colosala putere a gandului, cum sa blochezi gandurile negative si cum sa schimbi modul tau de gandire pentru a-ti schimba viata in bine, a-ti transforma nefericirea in fericire si esecul in succes. Cum iti programezi mintea subconstienta prin intelegerea constienta? Care este adevarata putere a mintii tale? Cum reusim sa scapam de „nu pot”? Cine iti stabileste limitele si de ce ramai limitat? Cum depasesti propriile tale limite? Ne autosabotam, suntem impinsi la rezultate previzibile?
Contrastul, Reciprocitatea, Coerenta, Dovada Sociala, Autoritatea, Simpatia, Insuficienta sunt toate tehnici de manipulare. Tu recunostii situatiile din viata cand esti manipulat si de ce o permiti? Care sunt sistemele noastre de aparare si cum le aplicam eficient in viata de zi cu zi? Cuvintele si puterea vindecatoare ale acestora.

Esti constient de cuvintele pe care le folosesti zi de zi si ce influente au ele asupra destinului tau? Gandurile si cuvintele voastre va schimba permanent viata. Puterea gandurilor si gandurile forma. Vibratiile cuvintelor. Influenta gandurilor asupra organismului nostru. Acestea sunt numai cateva intrebari la care psihologul si parapsihologul Anatol Basarab iti va raspunde si nu numai atat. Te va invata tehnici si formule simple, usor aplicabile si activ operante pentru a te ajuta sa iti transformi radical viata gasind calea spre succes si fericire. Acest curs a schimbat viata tututor participantilor, care au invatat sa inlature blocajele mentale si sa permita miracolelor sa se manifeste in vietile lor.

www.alexaevent.ro

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. strada 15 noiembrie, nr. 44

0771 031 835

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe