Adaugă
Publicitate

intre 09:00 si 13:00 Program complet

Atelier, curs

Casa Baiulescu

50 lei/zi

Imbunatățește Sesizează

982 0

Prezentare

Trainer: Antonia NOËL- Consultant în Comunicare Relationala, trainer Dezvoltare Personala si practician ESPERE

"Astazi e cea mai extraordinara zi din viata mea: nu mai sunt doar un simplu adult, am devenit Parinte! Un parinte care îsi iubeste deja copilul, care stie ca va face totul pentru ca aceasta noua fiinta sa se bucure de viata si sa poata fi sprijinita în toate etapele evolutiei sale...si totusi.....

Foarte repede realizez ca nevoile lui sunt altele decât cele pe care mi le-am închipuit...Dorintele lui sunt diferite de ceea ce îmi doresc eu...Imaginatia lui e un univers închis pentru mine. Asteptarile lui par neîmplinite, frustrarile lui manifeste, disputele si conflictele latente sau gata sa izbucneasca la tot pasul. Avem o relatie în care copilul meu se supune sau se opune cererilor mele. Comunicarea e din ce în ce mai dificila sau aproape inexistenta...si totusi...

Am posibilitatea sa schimb aceste lucruri si sa devin un Parinte asa cum mi-am dorit sa fiu: într-o relatie armonioasa cu propriul copil, în care sa crestem deopotriva fiecare. Pot sa învat sa-l înteleg, sa-i ascult fricile si dorintele, sa-l ajut sa le depaseasca. Pot sa-i permit sa devina autorul propriei sale vieti, sa devina un adult autonom si responsabil. Cum?"

Participând la primul workshop din Brasov dedicat relatiei Parinti-Copii, sustinut de Antonia NOËL, trainer în Comunicare Relationala. Asadar, daca copilul tau vrea tot timpul o jucarie noua, daca televizorul e cel mai bun prieten al copilului tau, daca nu întelegi de ce îi e frica de unele lucruri, daca vrei sa comunici cu copilul tau dar nu prea reusesti, acest workshop e pentru tine.

Programul " Parinti împliniti, Copii fericiti", din zilele de 11-12 februarie 2012, intre orele 9-13, la Casa Baiulescu îti ofera sansa sa participi la ateliere si sa devii un parinte mai bun, sa-ti întelegi copilul si sa dezvoltati împreuna o relatie armonioasa, în care sa puteti comunica.

In cadrul celor doua zile vei afla:

  • care sunt dimensiunile parentale
  • cele trei nevoi ale copilului (fiziologice, educationale, relationale)
  • cum dau, cer, primesc, refuz într-o relatie echilibrata
  • diferenta dintre sentimente si relatie
  • ascultarea activa pe trei registre (real, imaginar, simbolic)
  • comunicarea la nivelul faptelor, trairilor, rezonantelor, ideior
  • diferentierea între obiect si subiect
  • gestionarea mesajelor negative/pozitive

Workshopurile vor fi interactive, participantii vor putea lucra dupa situatii concrete, prin exercitii de vizualizare si simbolizare.

Organizatori: Antonia Noel, Andreea Irimescu


Etichete:

copii , educatie , atelier , curs , workshop , Casa Baiulescu , parinti

Contact

Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeteana "George Baritiu" si Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33, cod 500036 Brasov

0368412179, 0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov 5668

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe