Adaugă
Publicitate

Prezentare

Știai că un copil are până la 3 ani 99% din potențialul unui geniu? Reușești să îi susții copilului tău acest potențial zi de zi? Bona sau bunicii știu ce activități poți face cu un copil de 1-3 ani?

Vino la workshop și îi vom face împreună program copilului tău. Vom vedea cum el poate invăța din rutinele simple, din mersul în parc, din experiențele pe care i le poți oferi.

Îngrijirea pe care copiii o primesc în primii 3 ani de viaţă, precum şi experienţele care le sunt oferite acum au o influenţă puternică asupra modului în care cei mici se raportează la lume, interacţionează cu cei din jur şi învaţă, pe parcursul întregii vieţi.

Workshopul se adresează părinților, bunicilor și bonelor, care vor avea ocazia să învețe despre:
- Cum și de ce facem program
- De ce sunt importante rutinele
- Deprinderea toaletei
- Cum ne jucăm, cum învățăm, ce activități desfășurăm (exemple de program zilnic)
- Cum și unde socializează copilul de 1-3 ani
- Cum alegem grădinița
- Acomodarea la grădiniță

Trainerul acestui workshop este Daiana Colceriu, absolventă a Facultății de Psihologie și director de creșă și grădiniță de 8 ani.
Locuri disponibile: 10

Mai multe detalii despre workshop, reducerile de care puteți benefici și despre cum vă puteți înscrie găsiți aici: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/copilul-de-1-3-ani-acasa-programe-rutine-activitati/


Etichete:

copii , curs , parinti , Academia Heidi

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5668

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe