Adaugă
Publicitate

Prezentare

Cand?
17 martie ora 18.30
Unde?
Brasov, locatia se va transmite participantilor

Cine sustine conferinta?
Oreste Teodorescu si Doru Bem


Te asteptam cu drag sa abordam impreuna sensul Puterii si al Simbolului, atat din perspectiva spirituala cat si sociala. Declinul cat si evolutia spirituala/sociala a umanitatii are ca stalpi de sprijin, Puterea si Simbolul.
Puterea Spirituala, Simbolica, Militara si Economica, vor fi cele patru teme principale de discutie ale Conferintei sustinute de Oreste Teodorescu si Doru Bem.
Cele trei puteri se dezvolta treptat pe parcursul cresterii umanitatii,ca incercare de ordonare si influentare a haosului social. Cei trei stalpi de forta ai societatii omenesti, sunt puterea simbolica, militara si economica, ce influenteaza si manipuleaza subtil istoria si dezvoltarea omului, in miscarea complexa a societatii.
Cei trei stalpi de forta ai omului sunt Puterea Spirituala, Mentala si Trupeasca.
Dorinta nemasurata de putere a creeat probleme chiar si intre ingeri, iar acest lucru i-a facut sa se prabuseasca. Puterea este pusa de Creator in toate formele create in Universul Spiritual si Material, iar forma, pentru noi oamenii, se traduce prin Simbol. Puterea se ascunde in simbol in timp ce simbolul oglindeste puterea incifrata in el.
Cercul, patratul, triunghiul, pentagrama, zvastica, secera si ciocanul, hexagrama, caduceul lui Hermes, crucea si multe altele, sunt simboluri ce contin universuri intregi de ratiuni omenesti sau divine, ce descatuseaza la randul lor forte specifice.
Umanitatea este strans legata de simbol, pentru ca ea insasi este un simbol. Cu ajutorul simbolului, omul a dezvoltat sisteme de gandire, culturi, a comunicat cu lumea spirituala, a invins in razboaie, a supus oameni, a ridicat imperii, a manipulat minti, a vindecat si a revelat oameni.
Puterea spiritului , creata de Dumnezeu in Om este o copie a puterii necreate, specifice necreatului Dumnezeu. Puterea duhovniceasca, spirituala, este dinamica energiei necreate, prezente in Om.
Cunoasterea lipsita de iubire este o putere periculoasa in timp ce cunoasterea plina de iubire este putere dumnezeiasca!

Te asteptam si pe tine, cu drag, la o Conferinta ORDO despre ”Puterea Simbolului si Simbolurile Puterii” in Premiera pe 17 martie la Brasov!

Alte detalii la 0742483333 sau
www.alexaevent.ro

FORMULAR INSCRIERE: https://goo.gl/forms/w7QOBVwm11aUP6Om2

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Strada 13Decembrie, nr. 96

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe