Adaugă
Publicitate

intre 09:30 si 18:00 Program complet

Atelier, curs

Academia Heidi

Academia Heidi

620 lei/cuplu

0720470132

Imbunatățește Sesizează

1481 0

Prezentare

Majoritatea celor care sunt într-o relaţie au, din când în când, conflicte. Adesea, acestea pornesc de la lucruri mărunte: vasele murdare, scaunul de toaletă, treburi casnice care nu au fost duse la îndeplinire aşa cum ne-am înţeles.
Orice conflict, mai mic sau mai mare, este o şansă de a învăţa şi de “a creşte” împreună. Însă ratăm aceste şanse în clipa în care permitem lucrurilor mărunte să devină certuri scăpate de sub control sau, dimpotrivă, ţinem totul în noi pentru a nu da naştere unei discuţii în contradictoriu.
Pe parcursul acestui workshop vom explora o altă cale, lucrând cu o abordare numită Comunicare Nonviolentă (CNV) – un instrument de rezolvare a conflictelor şi de transformare personală conceput de doctorul în psihologie Marshall Rosenberg.

Traineri: Monica Reu şi Ian Peatey
Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2009 şi da, li se mai întâmplă şi lor să aibă conflicte, în ciuda faptului că sunt amândoi traineri certificaţi ai Center for Nonviolent Communication. Împreună, conduc Asociaţia pentru Comunicare Non-violentă.

Ne dorim ca acest workshop să fie o experienţă transformatoare, dar în acelaşi timp plăcută, o şansă de a cunoaşte şi a împărtăşi experienţe cu alte cupluri. Vom crea un mediu cald şi sigur, în care vom învăţa prin exerciţii, jocuri de rol şi discuţii libere.
La final, vei putea să…
- gestionezi certurile fără a le înrăutăţi
- te exprimi într-un mod pe care nu îl vei regreta mai târziu
- îţi asculţi partenerul chiar şi atunci când se exprimă într-un mod pe care s-ar putea să-l regrete mai târziu
- descoperi ce se întâmplă de fapt la nivelul sentimentelor şi nevoilor tale şi ale partenerului tău
- te bucuri mai mult de relaţia voastră

Impresii de la workshop: "Ah, neapărat să mergeţi la curs! Noi am fost weekendul trecut, deşi avem o relaţie minunată la care lucrăm de câţiva ani cu mult succes. Acest curs aduce conectarea în cuplu cu blândeţe, cu iubire, cu înţelegere unul faţă de celălalt, ne pune unul în braţele celuilalt pe poziţii stabile ale fiecăruia. Relaţia de cuplu devine un dans în care fiecare stă bine pe propriile picioare şi colaborarea dintre parteneri crează dansul armonios. Eu sunt foarte recunoscătoare că Monica şi Ian oferă acest curs… e o binefacere pentru oricine îşi doreşte o viaţă fericită în cuplu. Iar eu, mă bucur în plus de acest curs, pentru că îmi doresc în jurul meu oameni fericiţi şi împliniţi. Mai cred deasemenea că o viaţă fericită şi plină de empatie şi conectare între parteneri este baza familiei, într-o astfel de familie şi copiii cresc mai liberi şi mai fericiţi. Pentru aşa ceva suntem datori să lucrăm la relaţia cu partenerul… Aşa că luaţi-vă avânt şi mergeţi la cursul de cupluri că nu doare, dimpotrivă…" (Oltea Tudose)

Mai multe detalii şi înscrieri: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/comunicare-non-violenta-pentru-cupluri/


Etichete:

copii , educatie , parinti , Academia Heidi , familie

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5668

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe