Adaugă
Publicitate

Prezentare

Te întrebi ce ar trebui să se schimbe ca să mergi cu mai mult drag la serviciu. Ce loc de muncă ar trebui să ai, astfel încât să te simţi cât mai bine pusă în valoare, motivată şi pasionată.
Eşti într-o perioadă de tranziţie personală. Vrei să îţi schimbi jobul. Sau vrei să începi ceva pe cont propriu. Sau te gândeşti să te reîntorci la muncă după concediul de maternitate. Şi eşti preocupată de cum va afecta această tranziţie familia şi pe tine.

Jobul ideal este cel care se potriveşte personalităţii tale şi combină aptitudinile personale cu lucrurile care te pasionează. Această întâlnire extrem de practică îţi va oferi oportunitatea de a-ţi analiza calităţile profesionale şi experienţa în mod obiectiv şi să iei deciziile necesare pentru a acţiona cât mai bine pe plan profesional. Îţi vei clarifica ce vrei de la etapa următoare a vieţii şi ce îţi doreşti pe termen lung.

Cui se adresează: Femeilor care doresc să îşi schimbe actualul loc de muncă, care doresc să pornească propria afacere, care doresc să îşi reînceapă activitatea după concediul de creştere al copilului sau care au făcut o pauză mai lungă din sistemul forţei de muncă.

Coach: Monica Nicolescu este coach certificat, şi lucrează cu oameni care caută să îşi dezvolte continuu abilităţile şi să îşi trăiască viaţa din plin.

Durată workshoop: 10 – 16, cu o pauză de masă
Locuri disponibile: 8
Participanţii la workshop primesc o şedinţă de coaching GRATUITĂ.

Mai multe detalii, galerie video/foto, reduceri, impresii şi înscrieri aici: http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/cariera-o-calatorie-personala/

Informatii la tel. 0720470132


Etichete:

copii , workshop , parinti , Academia Heidi

Contact

Organizator:

Academia Heidi

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Apulum, nr. 3

0722941455

Urmează în Braşov 5668

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe