Adaugă
Publicitate

Prezentare

EVENIMENT CARITABIL ALEXAEVENT și CRISTELA GEORGESCU
Invitat Dr. Doru LAZA
prezinta
BUCURIA ÎN ÎNCERCARE.O ABORDARE PENTRU TRUP, SUFLET SI SPIRIT.Online, 31 Mai 2021 , 18.30 - 20.30Dr. Doru Laza este fondatorul așezământului medical ”BACK TO EDEN” din Șuncuiuș, jud. Bihor.
Aceast proiect reflectă atât dorința Dr. Laza, cât și nevoia pacienților împovărați de boli, de a fonda un așezământ medical în care să se valorifice bogatul patrimoniu al medicinii naturiste.În această clinică la care construiește de 8 ani cu propriile palme și cu sprijin material exclusiv din partea pacienților, Dr. Doru Laza va continua lucrarea pe care a făcut-o cu succes cu mii de pacienți la clinica ”Eden” din Breaza. Cu alte cuvinte va continua să promoveze o medicină naturistă și a stilului de viață în beneficiul pacienților. O astfel de medicină valorifică principiile cristice de viață: familia – un monolit moral, dieta vegetariană (cereale, fructe, zarzavaturi și nuci sau semințe oleaginoase), bioritmul natural, viață dinamică, strâns legată de natură, implementarea în profilaxie și terapie a remediilor naturale, relaționarea pe verticală – comuniunea cu Dumnezeu și relaționarea pe orizontală – comuniunea cu semenii, practicând neîncetat altruismul.Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/cristela-georgescu-si-dr-doru-laza/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe