Adaugă
Publicitate

Prezentare

EVENIMENT CARITABIL ALEXAEVENT și CRISTELA GEORGESCU
Invitat Dr. Doru LAZA
prezinta
BUCURIA ÎN ÎNCERCARE.O ABORDARE PENTRU TRUP, SUFLET SI SPIRIT.Online, 31 Mai 2021 , 18.30 - 20.30Dr. Doru Laza este fondatorul așezământului medical ”BACK TO EDEN” din Șuncuiuș, jud. Bihor.
Aceast proiect reflectă atât dorința Dr. Laza, cât și nevoia pacienților împovărați de boli, de a fonda un așezământ medical în care să se valorifice bogatul patrimoniu al medicinii naturiste.În această clinică la care construiește de 8 ani cu propriile palme și cu sprijin material exclusiv din partea pacienților, Dr. Doru Laza va continua lucrarea pe care a făcut-o cu succes cu mii de pacienți la clinica ”Eden” din Breaza. Cu alte cuvinte va continua să promoveze o medicină naturistă și a stilului de viață în beneficiul pacienților. O astfel de medicină valorifică principiile cristice de viață: familia – un monolit moral, dieta vegetariană (cereale, fructe, zarzavaturi și nuci sau semințe oleaginoase), bioritmul natural, viață dinamică, strâns legată de natură, implementarea în profilaxie și terapie a remediilor naturale, relaționarea pe verticală – comuniunea cu Dumnezeu și relaționarea pe orizontală – comuniunea cu semenii, practicând neîncetat altruismul.Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/cristela-georgescu-si-dr-doru-laza/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Evenimente similare 593

Urmează în Braşov 5644

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe