Adaugă
Publicitate

Prezentare

Dacă te gândeşti că meriţi de la viaţă mai mult decât ai acum,
Dacă îţi doreşti să câştigi mai mult cu afacerea ta,

Dacă îţi doreşti un salariu mai mare, o slujbă mai bună, vânzări mai mari şi alte lucruri mai bune,un partener foarte bun şi o viaţă mai îmbelşugată, atunci acest seminar este pentru tine.

Aici vei afla, ceea ce ştiu numai cei din interior ‚vânzătorii înnăscuţi’ , oamenii de afaceri de top şi adevăraţii ‚convingători’.

Îţi voi arăta cum să obţii ceea ce vrei exact când vrei. Îţi voi arăta greşelile făcute de mine de-a lungul a 25 de ani de experienţă în afaceri, pentru ca tu să le eviţi.

La acest seminar vei învăţa principii şi metode testate de mine şi alţi oameni de top, vei obţine abilităţi ce nu sunt predate în şcoli.

De cele mai multe ori, subiecte ca influenţă, persuasiune şi manipulare sunt considerate tabu şi sunt evitate.Dar, tocmai acestea te vor ajuta foarte mult în viaţă.

CUI SE ADRESEAZA ACEST SEMINAR ?

Indiferent de categoria din care fac parte: de la șomeri, vânzători, studenți, intelectuali,până la directori de multinaționale și anteprenori, seminarul se adresează celor care vor:
să își crească afacerile și vânzările
să învețe cum să fie mai influenți
să se elibereze de convingerile limitative şi să obţină tot ce vor de la viaţă
să își dezvolte puterea de convingere şi influenţă
să descopere cum să se automotiveze şi să îi motiveze pe alţii

ATENȚIE! Niciodată nu a fost mai ușor să înveți să fii foarte influent și convingător. Mai mult, acesta este un seminar practic, așa că fii pregătit să aplici cunoștințele dobândite chiar din timpul cursului.

CUI NU SE ADRESEAZA ACEST SEMINAR ?

Celor care cred ca le stiu, auzit și văzut pe toate.
Celor care cred în lucrurile gratuite.
Celor care sunt mulțumiți de tot ceea ce se întâmplă în viață

CE CASTIGI DUPA PARTICIPARE ?

Înveți cum să îi convingi pe ceilalți mai ușor:
Un adevărat om de succes are puterea de a-i influența pe cei din jurul său.
Afli cum să îţi faci prieteni şi să fii mai influent, cum să te automotivezi şi să îi motivezi pe alţii să facă ce vrei tu.
Nu este nevoie să arăţi bine, să ai talent oratoric sau să dispui de o logică infailibilă. Vei afla care sunt secretele ce te ajută să fii mai influent și convingător.
Principii ușor de aplicat.

Deși pare incredibil, partea cea mai grea când vine vorba de influenţă şi persuasiune este să afli și apoi să aplici ceea ce înveți.
Dacă până acum nu ți-ai dezvoltat puterile de convingere și influenţă la nivelul la care doreşti, este posibil să nu aibă legătura cu tine.

Ţinând cont de mulţimea de strategii, cursuri şi informaţii greșite disponibile peste tot în jurul nostru, este de mirare că încă ne mai putem înţelege om cu om şi, cu atât mai mult, să ne convingem unul pe altul.
Principiile învățate la seminar te vor ajuta să faci schimbări miraculoase în viața ta, iar puterea de convingere va fi cartea ta de vizită.

Descoperi cum să interacționezi pozitiv cu ceilalți:
Vei învăța cum să faci din fiecare interacțiune o oportunitate de a stabili relații solide cu cei din jurul tău.
Pe durata seminarului o să afli care sunt modalitățile de a transforma orice act de comunicare cu cei din jur într-unul de succes.

Vei fi recunoscut ca un adevărat lider:Leadershipul înseamnă influență, iar dacă nu influențezi, nu conduci.
Participă la seminar și faptul că ceilalți te urmează nu va fi doar o impresie, ci însăși realitatea.
După curs vei știi cum să obții mereu susţinerea colegilor și colaboratorilor tăi.

CE PIERZI DACĂ NU TE ÎNSCRII?

Vei continua să fii condus de ceilalți: vei merge mai departe cu impresia că ceilalţi te urmează când, de fapt, tu ești cel condus.

Atitudinea de învingător: diferența dintre succes și eșec constă în atitudinea pe care o ai. După curs, vei putea spune cu convingere: ”DA!” VREAU”, ”POT” şi ”FAC” și nimic nu va sta în calea succesului tău.

Blocajele te vor opri din drumul spre succes: participă la curs și treci mai ușor peste obstacolele pe care tu singur ți le impui zi de zi.

Șansa de a cunoaște oameni noi:natura cursului favorizează networkingul, schimbul de păreri și de experiențe de viață cu ceilalți participanți.

INVESTIŢIA.

Investiția este de doar 100 de lei.(pret promoţional de lansare seminar)
În plus vei primi un voucher de reducere în valoare de 100 lei pentru evenimentul DA,VREAU,POT SI FAC ! , un eveniment unic de automotivare urmat de mers desculţ pe cărbuni încinşi, o adevărată resetare şi transformare personală.

Dacă te înscri şi achiţi anticipat prin bancă cu cardul sau ordin de plata vei primi o carte scrisă de mine GHIDUL VORBITORULUI ÎN PUBLIC sau JURNALUL TUTUROR POSIBILITĂŢILOR, tu alegi.

GARANŢII.

Informațiile pe care le vei primi la curs au fost testate de mine în cei peste 25 de ani de experiență. Garantez că la curs vei învăța principii uşor de reținut pe care le poţi aplica cu succes imediat pentru a obține rezultate peste aşteptări în orice domeniu.Daca nu esti multumit vei primi banii inapoi.

CE SPUN ALŢII DESPRE SEMINAR ?

”Am aflat despre seminar de la câțiva colegi din Sibiu care au participat la acest seminar și care mi l-au recomandat spunându-mi: <<poți să fii sigură că dacă vei participa la acest curs, cunoștiințele dobândite le vei aplica de-a doua zi>>. Am pus în practică ce am învățat și, evident, rezultatele s-au văzut imediat. Recomand tuturor cursul.”Gherman Alina

”Am venit la acest curs pentru că eram pregătit să îmi schimb atitudinea și să cresc firma din care făceam parte. Schimbarea mea de atitudine și modul în care purtam o negociere sau chiar o simplă discuție de afaceri au fost simțite imediat și observate de către colegii și partenerii mei. …”Ungurean Ion”

'Trebuie să recunosc că nu a fost primul seminar de acest gen la care particip, dar este primul seminar în urma căruia am reușit să aplic ceea ce am învățat și nu am rămas doar cu câteva coli scrise și cu banii aruncați. Recomand seminarul pentru modul practic de desfășurare și modului în care Mircea Chira a transmis informația.”Roman Amalia

'După participarea la seminar am reușit să îmi găsesc un loc de muncă în doar două săptămâni. Tot timpul mi-a fost frică să particip la interviuri. Aplicând ceea ce am învățat la seminar, am primit două oferte de muncă.”Stoica Mihai

'A fost un seminar excelent, am învățat mai multe lucruri decât mă așteptam. Cred că niciodată nu am reușit să învăț atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt și, mai ales, am descoperit și cum să le aplic în mod concret.” Suciu Valentin

”Am participat la seminar acum două luni și, deși am aplicat doar o parte din ce am învățat la seminar, am reușit să fac în două luni ce nu am făcut în doi ani. Prietenii mei se intreabă cum am reușit să mă schimb atât de mult în bine.”Calota Marin

”Recomand tuturor să participe la curs pentru că a fost excepțional. Am învățat atât de multe lucruri încât am avut impresia că am participat la mai multe cursuri într-unul singur”.Miclea Iosif

”Seminar a fost desăvârșit, pot spune cu convingere că am acumulat cunoștiințe pe care le voi putea pune în practică pe viitor cu ușurință.”Mircea Adrian

Despre Mircea Chira

Mircea Chira este antrenor în motivare, persuasiune şi public speaking.Prin ambiţia sa de a răzbi și capacitatea de a trece peste înfrângeri, indiferent de condiţii, a dobândit priceperea de a excela în multe domenii. Obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil. Cursurile și seminariile sale oferă resursele necesare pentru ca visele să poată fi transformate în obiective, pentru ca oamenii să și le poată susţine cu determinare oricând și să devină lideri pentru ideile lor.

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Nicolae Iorga, nr. 28

0742483333

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe