Adaugă
Publicitate

Prezentare

Invităm copiii la o serie de ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personală cu suport creativ. Atelierele au loc în fiecare luni de la ora 15.

Ne vom folosi de joc artterapeutic și de diferite mijloace artistice cum ar fi desenul, pictura, colajul, modelajul, lucrul cu materiale naturale etc. pentru a accesa şi dezvolta resursele proprii fiecărui copil.

Artterapia îl ajuta pe copil să fie încrezător în forţele lui, să se elibereze de anxietăţile şi tensiunile acumulate, să dezvolte abilităţi de comunicare şi relaţionare cu ceilalţi copii şi cu adulţii, să-şi exprime nevoile şi dorinţele, să-şi dezvolte atenţia, gândirea, memoria şi creativitatea.

Desenul, pictura, modelajul, arta, în general, dezvoltă personalitatea unui copil. Copilul nu poate să comunice prin cuvinte ca un adult temerile lui, nevoile si preocupările lui şi de aceea arta îi oferă libertatea de exprimare de care are nevoie. Psihologii care au aplicat terapia prin artă au constatat salturi considerabile în plan cognitiv, intelectual şi afectiv-emoţional .

NU este necesar talentul la desen.
Toate materialele necesare vor fi puse la dispozitia copiilor.

Durata atelierului: 90 de minute

Când: în fiecare luni de la ora 15

Cost: 100 de lei/ lună (plata se face la începutul lunii)
sau 30 de lei/ atelier în cazul în care se plăteşte la
fiecare atelier în parte.

Număr maxim de participanţi: 10

Locul desfăşurării: strada Avram Iancu nr. 76

Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Înscrierile se fac de către părinţi, menţionând un număr de telefon, vârsta şi numele copilului prin mesaj privat pe Facebook, pe email sau la telefon 0721439717.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe