Adaugă
Publicitate

intre 18:30 si 20:30 Program complet

Atelier, curs

Bacania La Draga

85 lei (include consumatia din timpul atelierului)

Imbunatățește Sesizează

1585 0

Prezentare

Deja stiti ca Bacania La Draga este un loc in care gasiti numai mancare buna, sanatoasa. Insa pentru fiecare dintre noi “sanatos” inseamna altceva, fiecare corp cere ce are nevoie.

O varianta de hrana pe cat de sanatoasa, pe atat de delicioasa este hrana vie sau raw food. Iar cand spun raw food nu ma refer la morcov amestecat cu o mana de patrunjel si atat. Cunoscatorii stiu, iar novicii (printre care ma numar si eu) vor fi surprinsi sa afle ca alimentatia vegana fara foc cuprinde foarte multe retete gurmande, la care multi nici nu au visat.

Vom incepe atelierul cu o demonstratie culinara, in cadrul careia Corina ne va arata pe loc cateva secrete ale retetelor raw food.

Dupa ce degustam din bunataturile facute de ea, trecem la treaba. Ne vom juca cu hrana vie si ii vom da niste forme delicioase, cu arome parfumate care te fac sa si uiti ca exista si altfel de mancare: popcorn raw, ciuperci cu maioneza vegana, tabouleh si bomboane energizante. Iami! Le luati apoi pe toate acasa, ca sa le dati si alor vostri sa pape in timp ce le povestiti ce ati mai aflat.

Profesor: Corina Bacalu http://corinabacalu.blogspot.com/

Numar maxim de participanti: 10

Inscrierile se fac la numarul de telefon: 0723522231 sau pe adresa de mail


Etichete:

Divertisment , atelier , Bacanie , La Draga , mancare , gurmanzi

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, Bd. 15 Noiembrie nr 74.

0723522231

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe