Adaugă
Publicitate

Prezentare

Va invitam la un nou atelier, marca Anatol Basarab !
Tehnici de dezvoltare a capacitatilor psihice.
Data : 12 martie 2016, Bucuresti
Pentru rezervare loc si informatii referitoare la locul de desfasurare, apelati la: Alexandra 0742483333 sau

Pentru a putea atinge un anumit nivel psihic avem nevoie de anumite tehnici. Aceste tehnici ne ajuta sa actionam asupra nivelului psihic, ajutandu-l sa se dezvolte.
Primul pas pentru a-l imbunatati este constientizarea etapelor primare.
Cele trei ipostaze ale psihicului uman (conştient, inconştient şi subconştient) se află într-o permanentă interacţionare şi intercondiţionare. Potrivit celor mai recente studii întreprinse de oamenii de ştiinţă, fiecarestare experimentată pe oricare dintre nivelurile fiinţei umane (fizic, psihic şi spiritual) îşi găseşte proiecţia corespondentă la nivelul creierului.
Aşadar, de activitatea sa, depind şi cele trei subsisteme ale psihicului uman.
Orice transformare pozitivă, orice proces de vindecare, precum şi trezirea puterilor benefice ale subconştientului (accesarea planurilor spirituale înalte) se produce întâi la nivelul creierului.
La fel, şi toate obiceiurile negative, comportamentele nedorite şi neputinţele cu care ne confruntăm într-un moment sau altul al vieţii îşi au sediul de cele mai multe ori în subconştient.
Stimularea acestuia are ca efect apariţia unei multitudini de efecte benefice nu doar la nivel spiritual, ci şi fizic şi psihic.
Milioane de sinapse (puncte de intilnire a doi neuroni), precum legaturi inca inchise, asteapta sa se deschida pentru a ne oferi, indiferent de natura noastra, noi posibilitati.

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Alexandra Condur

0742483333

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe