Adaugă
Publicitate

Prezentare

Va invitam sa participati la un workshop intensiv de pictura de weekend la Brasov destinat persoanelor care nu au mai pictat si care vor sa deprinda tainele picturii. Chiar daca nu ati mai pus mana niciodata pe o pensula, acest atelier este pentru voi. Veti avea acces la informatii valoroase de baza pentru a incepe sa pictati.

Acest atelier este recomandat si persoanelor care picteaza si sunt autodidacte si care vor sa-si reaminteasca, sa-si sedimenteze si clarifice anumite cunostinte. Pe parcursul atelierului instructorul artistic va fi alaturi de voi indrumandu-va de la inceput. Nu va ganditi daca aveti sau nu talent, acesta nu este important. Important este sa raspundeti imboldului vostru interior, daca acesta exista. Detalii si inscrieri in linkul alaturat: https://tabaradepicturahobbyart.org/2019/03/18/atelier-de-pictura-de-weekend-la-brasov-nivel-incepatori/

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Simona Polhac

0726 366 951

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Rosiorilor, nr. 4b

0730830760

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe