Adaugă
Publicitate

Prezentare

Prin desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici, la atelierele de artterapie urmărim o mai bună autocunoaştere, creşterea stimei de sine, conştientizarea resurselor personale, dezvoltarea creativităţii în toate ariile vieţii personale şi profesionale, îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur etc.

La fiecare atelier lucrăm pe o temă diferită prin activităţi creative diferite. Atelierele se întind pe tot parcursul anului până în luna decembrie. Întâlnirile au continuitate, temele nemaireluându-se până anul viitor, de aceea este indicat pe cât posibil să participi la toate şedinţele.

De reţinut că NU trebuie să ai talent la desen ca să participi la şedinţele de artterapie. Acesta nu este un curs de pictură, ci unul de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Trebuie doar să îţi doreşti să te descoperi şi să ai curiozitatea de a te exprima folosind diverse tehnici şi instrumente.

Nu trebuie să aduci nimic, vei găsi suficiente materiale aici.

Funcţia primară a artei, recunoscută ca atare încă din Antichitatea greacă este cea de a exterioriza, de a descarca emoţiile refulate, purificându-le prin expresia artistică. Uneori, este suficient doar să participi la actul creator, fără a mai căuta întelesuri şi constientizări, aceasta fiind puterea extraordinară a artei. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, la atelierele noastre, fiecare reuşeşte să depăşească metafora, să treacă de la simbol la viaţa reală, să facă analogii şi să (se) înteleagă mai bine, privind dintr-o altă perspectivă şi găsindu-şi alte modalităţi de abordare a problemelor din viaţa de zi cu zi.

Unde? Strada Avram Iancu nr. 76

Când? Lunea sau miercurea de la ora 18.30 sau sâmbăta de la ora 17.

Durata atelierului: aproximativ 3 ore

Frecvenţa: o dată la două săptămâni

Cea care te va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Înscrierile se fac pe email sau la telefon 0721439717.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe