Adaugă
Publicitate

Prezentare

Am început înscrierile la ultimul atelier de Vision Board dedicat anului 2020. Locurile se ocupă în ordinea în care primesc mesajele de înscriere.

Ce este Vsion Board-ul?

Vision Board-ul este un instrument puternic folosit pentru a-ţi clarifica ce anume iţi doreşti în viaţă şi pentru a te ajuta să îţi menţii atenţia asupra acestui lucru şi să începi să faci paşii necesari pentru obţinerea lui.

În viaţa de zi cu zi, de multe ori, uităm ce ne dorim şi încotro ne îndreptăm. Uneori lucrurile merg pur şi simplu într-o direcţie. Dar, din nefericire, direcţia nu este întotdeauna stabilită conştient de noi.

Aşadar, în primul rând este important să îţi clarifici ce nevoi ai şi ce iţi doreşti. Apoi, pasul următor este să începi să faci ceva pentru asta. Vision Board-ul te ajută să iţi faci ordine în gânduri şi să îţi menţii atenţia asupra lucrurilor pe care le doreşti.

Practic, iţi stabileşti intenţiile, iar Vision Board-ul va fi mereu acolo să iţi amintească drumul pe care ai nevoie să mergi. Apelând atât la conştient, cât şi la subconştient, Vision Board-ul îţi va ţine mintea concentrată pe ceea ce îţi doreşti, atenţia asupra intenţiilor şi viaţa îndreptată în direcţia pe care o doreşti.

Ce este un Vision Board?

Poate cel mai important lucru pe care îl poţi face pentru tine.

Tehnici folosite în cadrul atelierului: vizualizare creativă şi colaj.

Fiecare va pleca acasă cu propriul său Vision Board.

Unde? Strada Iuliu Maniu nr. 32

Când? Vineri, 31 ianuarie, de la ora 19.00

Durata atelierului: aproximativ 3 ore

Cost: 100 de lei - cuprinde toate materialele necesare, apă, ceai, fursecuri.

Cea care te va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Pentru a vă rezerva locul, înscrierile trebuie confirmate menţionând numele, vârsta şi un număr de telefon pe email sau prin mesaj privat pe Facebook.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Evenimente similare 496

Urmează în Braşov 5512

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe