Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vă invităm la un atelier în care să descoperim cusăturile și motivele tradiționale românești, aplicate la realizarea unui suport pentru cească. Motivul ales este o floare inspirată de pe cămașa de June Roșior.


Vom lucra pe etamină mare, în punct de lucru în cruciuliţe, cu fir de bumbac de Tălmaciu, în două, roşu pentru floare şi negru pentru ramă, respectând desenul primit. Apoi vom dubla materialul, îl vom prinde, cu punctul de lucru înaintea acului, cu alb, într-un fir şi vom scoate câteva rânduri din firele de etamină, din capete. Când accesoriul va fi gata, veți avea plăcerea realizării lucrului manual dar și aceea de a îl utiliza.

Atelier adresat copiilor și tuturor doritorilor, cu vârsta de peste 10 ani.
Număr participanți: 15 persoane.
Taxă participare: 20 lei - sunt incluse toate materialele necesare.

Pentru înscrieri, vă rugăm să transmiteţi un mesaj de confirmare fermă cu titlul "Înscriere atelier cusături", care să conțină numele participantului/participanţilor şi un număr de telefon, la email: . Veți primi un mesaj de confirmare a participării.

Atelierul este susţinut de Antonela Lungu, una din cele două membre fondatoare ale Comunității Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi. Atelierul face parte din seria atelierelor de vacanță de la Casa Junilor, organizate de Comunitatea Motive tradiționale din Țara Bârsei, in parteneriat cu Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi, prin care dorim să readucem în atenție meșteșugurile uitate.

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6226

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe