Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociaţia Culturală Artessentia şi Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi ii invita pe copii, parinti si bunici la atelierele de vacanta de la Casa Junilor, prin care dorim sa aducem in atentia celor mici artele si mestesugurile uitate specifice zonei in care traim.

In prima zi de vacanta, impreuna cu artistele Victoria Ţăroi şi Georgiana Gămălie, de la Artessentia, vom incepe călatoria în lumea lemnului şi a semnelor protectoare crestate şi incizate pe suprafaţa lui primitoare.

La atelierul nostru vom cresta trei elemente de baza si le vom deslusi semnificatia: rozeta, colţul de lup şi zig-zag-ul - elemente regasite pe poarta lui Grid, din Schei. Vom face astfel ca lemnul să încolţească din nou, aici în inima Scheiului!

In cazul in care vremea va fi favorabila, atelierul se va desfasura in aer liber.

Atelier adresat tuturor doritorilor cu varsta de minim 12 ani.
Numar participanti: 15 persoane
Taxă participare: 50 lei - sunt incluse materialele şi uneltele de început, pe care fiecare participant le păstrează pentru a putea continua deprinderea meşteşugului, acasă.

Pentru inscrieri, va rugam să transmiteţi un mesaj de confirmare fermă cu titlul "Inscriere atelier crestaturi", care sa contina un numar de telefon de contact, la email . Veti primi un mesaj de confirmare a participarii.

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 5895

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe