Adaugă
Publicitate

- de la 17:00 Program complet

Atelier, curs

Alchemy Hub

Arbex Art Decor

480 lei

Imbunatățește Sesizează

1434 1

Prezentare

Va invitam la un workshop intensiv de pictura in weekend la Brasov destinat persoanelor care au mai pictat si care vor sa experimenteze, sa evolueze, sa invete din trucurile unui profesionist; vom aborda acest atelier din perspectiva experimentului, a lucrului rapid, schitei, improvizatiei, spontaneitatii. Este un atelier pentru adulti dar in masura interesului se pot inscrie si adolescenti.
Tematica va fi stabilita dupa sondarea persoanelor care se vor inscrie, urmarindu-se personalizarea programului acestui atelier in functie de interesul participantilor.
Pretul include accesul la workshop. Pretul nu include cazare, masa sau transport . Aceste optiuni sunt la latitudinea fiecaruia.
Fiecare participant va aduce materialele cu care doreste sa lucreze. Recomandam vopsele care se usuca mai repede: acrilice, tempera. Uleiul nu este alegerea ideala desi sunt solutii si pentru cine insista sa lucreze in ulei. Se vor pune la dispozitia participantilor sevalete de camp pe durata atelierului.
Toate conditiile sunt descrise pe site, link https://tabaradepicturahobbyart.org/ateliere-de-pictura-de-weekend-la-brasov/

Cu cine?
Tudor Francu a absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Oradea specializarea Pictura in 2001 si a avut o perioada de 3 ani in care a predat pictura si desen la scoala generala din Beius. Traieste din arta iar din 2009 este instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art fiind foarte apreciat de toti participantii pentru daruirea cu care transmite din cunostintele si experienta lui artistica iar faptul ca unii au revenit anual in cei 10 ani de tabere uneori chiar de 2-3 ori, este o dovada a aprecierii de care se bucura in randul invataceilor.

Inscrie-te pana in 20 februarie si beneficiezi de reducere in limita locuilor disponibile!

Contact

Organizator:

Arbex Art Decor

Baia Mare, str. bd Unirii, nr. 23

0726 366 951


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Rosiorilor, nr. 4b

0730830760

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe