Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vă invit într-o călătorie spre interiorul nostru, spre acel loc din sufletul nostru în care putem poposi atunci când simţim că nu ne mai găsim liniştea; unde ne putem relaxa, atunci când grijile ne-au obosit; unde putem găsi răspuns la întrebările care ne frământă şi, nu în ultimul rând, un loc în care ne putem simţi în siguranţă.
O calatorie spre tine, un pas spre cunoaşterea ta, spre recuperarea puterii tale.


Ce vom face?


Vom face o meditaţie cu intenţia de a ne găsi acel loc din interiorul nostru care să ne ofere siguranţă atunci cănd avem nevoie, iar apoi vom picta pe pâză ca să avem şi o reprezentare în concret a acelui spaţiu minunat.


Vă aştept cu un ceai cald şi cu toate materialele necesare pentru pictură. Pictura pe pânză realizată o veţi lua acasă şi o veţi putea deja agăţa pe perete sau dărui cuiva drag.


NU trebuie să aveţi talent la desen ca să participaţi la acest atelier, tot ce contează este procesul în sine şi nu produsul final.

Unde: strada Avram Iancu nr. 76


Durata atelierului: aproximativ 2 ore


Cost: 50 de lei ( include apă, ceai, pânză, culori acrilice)

Reducere 10 lei pentru clienţii fideli Artterapie Braşov


Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).



Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe