Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ne aflăm într-o minunată și magică perioadă a anului, în care ne dorim să facem lucruri frumoase pentru ceilalți, să facem mici daruri, să oferim bucurii. Ne propunem, in spiritul acestor lucruri, să venim în sprijinul dumneavoastră si vă inițiem în tainele linogravurii. Cunoscând această tehnică, vă veți putea confecționa singuri felicitări personalizate, pe care le veți putea trimite persoanelor dragi cu urări pentru sărbătorile care se apropie.

Folosind această tehnică de amprentare puteți decora hârtia de ambalaj a cadourilor, sau puteți imprima diverse materiale textile, care pot deveni ele însele niște frumoase daruri pentru cei dragi.

Vă așteptăm să vă înscrieți la atelierul de inițiere în tehnica linogravurii pentru a ne relaxa împreună într-un mod plăcut, într-un spațiu intim, pregătind bucurii celor dragi în apropierea Crăciunului!
Rezervări, prin mesaj cu titlul "Linogravură", care sa includa numele participantului si un numar de telefon de contact, la . Veti primi mesaj de confimare a participării.
Taxa de participare este de 50 lei, iar materialele necesare sunt incluse în preț.Varsta minină pentru a putea participa la atelierul nostru: 12 ani
Atelier organizat de artistii Asociatiei Culturale Artessentia.

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe